Aluminium gevelbekleding

We zien het bij steeds meer huizen en gebouwen: aluminium gevelbekleding. Aluminium gevelbekleding oogt modern, robuust en geeft uw woning, kantoor of winkel nét iets extra’s. Allbest Kozijnen heeft een ruim assortiment aan aluminium gevelbekleding. Wij werken met gevelbekleding van Mato.

Vraag direct een offerte aan
gevelbekleding venlo

Voordelen aluminium gevelbekleding

Aluminium gevelbekleding kent veel voordelen:

 • Kostenbesparend
  Het materiaal aluminium is onderhoudsarm, waardoor de kostenpost voor het onderhoud enorm laag is.

 • Onderhoudsarm
  Het enige wat u hoef te doen, is het materiaal af en toe stofvrij maken. Verder vervormt en verkleurt het materiaal niet en gaat het een lange tijd mee.

 • In elke RAL-kleur mogelijk
  Omdat alle RAL-kleuren verkrijgbaar zijn, is er altijd wel een passende kleur te vinden. Ook kunnen we zowel de achterwand als het profiel lakken in de juiste kleur en structuur.

 • Eenvoudig systeem
  Het eenvoudige kliksysteem van onze aluminium gevelbekleding is toepasbaar op alle gevels. Eventuele beschadigde latten kunnen snel en eenvoudig vervangingen worden, zonder dat de gehele gevel verwijderd dient te worden.

 • Stevige constructie
  Aluminium is robuust en dat zorgt voor een stevige gevelconstructie. Hierdoor is woning of pand beschermt tegen alle weersomstandigheden.

De scherpste prijs

Allbest Kozijnen levert de hoogste kwaliteit aluminium gevelbekleding tegen de scherpste prijzen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en krijg binnen 48 uur een scherpe prijs op maat!

Offerte aanvragen

Aluminium gevelbekleding van Mato

Allbest Kozijnen levert gevelbekleding van Mato. Mato staat voor een aluminium gevelbekleding, opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen. Het oogt robuust, kwalitatief en geeft je woning of pand net dat ietsje extra. Bij Allbest Kozijnen kan het ontwerp op maat worden besteld naar uw smaak en wensen.

Momenteel hebben wij vier verschillende modellen in ons assortiment:

Mato 1 – Verticaal profiel

Blokvormig profiel van 20 op 30mm

Mato 2 – Verticaal profiel

Blokvormig profiel van 40 op 30mm

Mato 3 – Horizon profiel

Trapeziumvormig profiel (onderhoudsvrij)