Een aluminium schuifpui geeft een woning een moderne uitstraling en verbindt uw tuin met uw woonkamer. Omdat bij een schuifpui van  aluminium de vorm eenvoudig in aparte en extra grote uitvoeringen gemaakt kan worden, is een schuifpui van aluminium echt uniek ten opzichte van bijvoorbeeld een houten of kunststof schuifpui.

De voordelen van een schuifpui van aluminium

  • Moderne uitstraling
  • Grote oppervlakte mogelijk
  • Lichte bediening
  • Diverse merken

Op zoek naar een nieuwe aluminium schuifpui?

Kies voor stevige, aluminium kozijnen met goede isolatiewaarden.
Vraag nu een offerte aan!

Moderne uitstraling

Aluminium kozijnen zijn voornamelijk bekend om hun moderne uitstraling. Wij merken dat steeds meer klanten met een moderne nieuwbouwwoning kiezen voor aluminium kozijnen. De schuifpui heeft ook deze moderne uitstraling door de vlakke profielen die gebruikt worden bij de productie. Dankzij de onbeperkte keuze uit kleuren kunt u de schuifpui van aluminium zo ontwerpen dat het een perfecte match is voor uw woning.

Grote oppervlakte mogelijk

Vanwege de uitzonderlijke kwaliteiten van aluminium is het mogelijk om een extra grote schuifpui te realiseren, vaak tot wel 6 à 7 meter breed. Hierdoor creëert u enorm veel licht in uw woonkamer terwijl de tuin enorm betrokken wordt bij uw interieur. Dankzij de stevige maar lichte constructie blijft een aluminium pui van deze grote ook erg licht in de bediening.

Lichte bediening

Aluminium is een lichtgewicht materiaal. Hierdoor is een schuifpui gemaakt van aluminium makkelijk te bedienen is en blijft, ongeacht de maat van de deur. Daarnaast is veiligheid en isolatie een belangrijk onderdeel van een schuifpui. Dankzij stevig hang- en sluitwerk is een aluminium pui in hoge mate inbraakwerend. Daarnaast zorgen de thermisch onderbroken profielen voor isolatiewaarden die vrijwel gelijk zijn aan zowel kunststof schuifpuien als houten schuifpuien.

Merken Aliplast en Reynaers

Wij hebben diverse profielen van de merken Aliplast en Reynaers in ons assortiment. Door met twee verschillende fabrikanten te werken kunnen wij een breed assortiment profielen aanbieden. Dankzij deze ruime keuze hebben wij voor elke klant het juiste profiel in huis.

Offerte aanvragen voor een schuifpui van aluminium

Allbest kozijnen levert de hoogste kwaliteit aluminium puien tegen de scherpste prijzen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en krijg binnen 48 uur een scherpe prijs op maat!
Vraag nu een offerte aan!