+31 (0)85-0043288      info@allbest-kozijnen.nl

offerte
Offerte aanvragen

Geniet maximaal met een aluminium vouwwand

Haal het licht naar binnen met een aluminium vouwwand van Allbest Kozijnen. Dankzij de grote glazenpartij wordt de buitenomgeving het verlengde van uw woning. Heeft u een serre of wilt u uw woning verlengen met uw tuin? Lees dan snel verder en ontdek de vele voordelen van een aluminium vouwwand!

Aluminium Vouwwand

Veel lichtinval

De voornaamste reden om te kiezen voor een aluminium vouwwand, is de hoeveelheid lichtinval. Door het plaatsen van een vouwwand in uw serre of woning wordt de lichtinval vergroot. Met het slanke aluminium profiel verstoren de randen de lichtinval niet en misschien wel het belangrijkste, uw uitzicht wordt minimaal belemmerd. Uw tuin wordt écht betrokken bij uw woning.

Uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding

Aluminium is dankzij de uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding dé favoriet van onze klanten. De hoge isolatiewaarde van het materiaal doet niet onder voor kunststof waarmee een aluminium vouwwand een duurzame investering is. Hiermee kunt u de warmte in huis houden en besparen op uw stookkosten. Een vouwwand is een uitstekende keuze voor zowel de particuliere klant als zakelijke klanten zoals horeca ondernemers en winkeliers.

Onderhoudsvrij

Aluminium is een onderhoudsvrije materiaalsoort en heeft een levensduur van vaak meer dan 30 jaar. Door het laten plaatsen van een vouwwand in uw woning of serre kunt u jarenlang optimaal genieten van de extra lichtinval en hoeft u zich niet druk te maken over eventueel schilderwerk.

Veelzijdigheid

Een aluminium vouwwand voegt een robuuste uitstraling aan uw woning toe. Toch is het materiaal erg veelzijdig. Zo kunt u bij Allbest Kozijnen kiezen uit meer dan 450 afwerkingskleuren en maar liefst 12 verschillende openingsschema’s. Voor ieder wat wils!

Aluminium vouwwanden van Allbest Kozijnen

Maak van uw woning uw droomwoning met een aluminium vouwwand! Met meer dan 10 jaar ervaring op de markt weten wij als geen ander waar uw nieuwe vouwwand aan moet voldoen. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op