Bedrijfspanden

Stapsgewijs naar een duurzaam bedrijfspand? Begin met het vervangen van uw oude kozijnen. Zo voorkomt u dat de kozijnen van het bedrijfspand tochten, de ramen lekken en verhoogt u de inbraakwerendheid. De vakmensen van Allbest Kozijnen zijn professionals met veel inhoudelijke productkennis. Wij helpen u graag met het verduurzamen van uw bedrijfspand door nieuwe kozijnen te plaatsen.

Energielabel C voor uw  bedrijfspand

Uw bedrijfspand moet vanaf 1 januari 2023 voorzien zijn van minimaal energielabel C wanneer u het pand wilt verkopen of verhuren. aar wat houdt dit precies in? Op de website van het RVO staat alles wat u moet weten over deze nieuwe regeling. Om u voor te bereiden op deze verandering zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. Allereerst is het handig om uit te zoeken welk energielabel uw bedrijfspand momenteel heeft. Daarnaast is het een goed idee om alvast stappen te ondernemen wanneer u weet dat uw bedrijfspand energielabel D, E, F of G heeft.

Mocht u hier vragen over hebben helpt Allbest Kozijnen u graag. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Contact opnemen

Verduurzamen van uw bedrijfspand

Wanneer u uw bedrijfspand van energielabel C wilt voorzien, is het plaatsen van aluminium of kunststof kozijnen een goede eerste stap. Doordat onze kozijnen zijn voorzien van dubbel glas, is dit een van de meest effectieve maatregelen om uw bedrijfspand energiezuinig te maken. Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van kozijnen weten wij precies wat goed is voor uw bedrijfspand. Daarnaast hoeft het helemaal niet duur te zijn om uw bedrijfspand van deze kozijnen te voorzien. De investering is namelijk fiscaal aftrekbaar en u kunt een subsidie krijgen.

Laat Allbest Kozijnen u helpen!

Is uw bedrijfspand nog niet voorzien van het juiste energielabel? Of wil u zelf verduurzamen? Allbest Kozijnen helpt u graag. In veel gevallen maakt het plaatsen van kunststof of aluminium kozijnen al een groot verschil. Daarnaast kan Allbest Kozijnen met u meedenken om samen oplossingen te bedenken om uw bedrijfspand duurzamer te maken.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op