+31 (0)85-0043288      info@allbest-kozijnen.nl

offerte
Offerte aanvragen

De verschillende soorten harmonicadeuren

Bent u opzoek naar  een luxe harmonicadeur en wilt u meer licht in huis? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Door de grote glasoppervlakte van harmonicadeuren laat u meer zon binnen, waardoor er meer licht in uw huis komt. 

Soorten harmonicadeuren

Er zijn verschillende soorten harmonicadeuren. Zo zijn er binnen en buiten harmonicadeuren, maar er zijn ook verschillende materialen beschikbaar. Hoeveel harmonicadeuren wilt u naast elkaar en op welke manier wilt u ze opendoen? Zoals u ziet zijn er voldoende opties en is de keuze niet zomaar gemaakt, daarom hebben wij ze voor u op een rijtje gezet:

Waar kan ik een harmonicadeur laten plaatsen?

· Harmonicadeur binnen

Een harmonicadeur is binnenshuis handig te gebruiken om een grote ruimte in tweeën te splitsen, maar ook om er weer één ruimte van te maken als u dat wilt. Dat is bijvoorbeeld handig als u een feest geeft. Ook voor de zakelijke gebouwen is dit erg handig. Als u een extra vergaderruimte nodig heeft, kunt u deze creëren door de ruimtes te splitsen.

· Harmonicadeur buiten

Een harmonicadeur neemt weinig ruimte in beslag, zo houdt u nog meer ruimte over op het terras. Met een harmonicadeur brengt u de late avondzon mooi in huis!

Welke soorten harmonicadeuren zijn er?

· Harmonicadeur kunststof

Een kunststof harmonicadeur is de meest betaalbare variant van de harmonicadeuren. Kunststof heeft een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Qua onderhoud is er weinig nodig, u dient jaarlijks een smeerbeurt te houden en het structuur te poetsen. Als u de deuren goed behandeld kunnen de harmonicadeuren wel 50 jaar mee gaan.

· Harmonicadeur aluminium

Een aluminium harmonicadeur is de favoriet bij onze klanten door de verschillende beschikbare kleuren (450!) en de lange levensduur. Onze aluminium harmonicadeuren hebben een frisse uitstraling en passen goed bij moderne woningen en bedrijfspanden. Vaak is de levensduur langer dan 30 jaar, zelfs bij weinig onderhoud. Eenmaal per jaar moet het hang- en sluitwerk gesmeerd worden en verder moeten de deuren enkele keren per jaar met water en een doek schoongemaakt worden.

· Harmonicadeur hout

Met onze houten harmonicadeuren haalt u absolute topkwaliteit in huis. De houten harmonicadeuren hebben een robuuste en authentieke uitstraling. Alle houten onderdelen van onze harmonicadeuren zijn voorzien van het FSC-keurmerk. Hierdoor hebben onze harmonicadeuren de beste kwaliteit en is het goed voor het milieu. Het onderhoud aan de houten harmonicadeuren is wel wat regelmatiger, u moet eens in de 5 jaar het hout schuren en lakken.

Verschillende ontwerpen

Harmonicadeuren hebben 12 verschillende openingsschema’s waar uit gekozen kan worden. Een harmonicadeur van 4 meter breed heeft een doorgang van 3,5 meter. De deuren bevinden zich aan de zijkant en zijn maximaal 50 cm dik. Het hang- en sluitwerk van de deuren is belangrijk voor een soepele en duurzame bediening van de deuren. Bij Allbest Kozijnen bent u gegarandeerd van een jarenlange soepele werking van de harmonicadeuren.

Allbest kozijnen

Creëer een unieke aanzicht met de harmonicadeuren van Allbest Kozijnen. Klinkt een harmonicadeur voor u als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of bel ons op 085 0043 288 om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op