Aluminium deuren

Aluminium deuren zijn weer terug van weggeweest. Tegenwoordig wordt er met name voor nieuwbouwhuizen gekozen voor aluminium deuren. De reden hiervoor zijn de vele voordelen. Zo zijn deze deuren duurzaam, robuust en sterk maar is een aluminium deur toch licht en stevig.

Voordelen van aluminium deuren

Duurzaam
In het verleden werd aluminium vrij vaak geassocieerd met slechte isolatie en hoge energiekosten. Die tijden zijn gelukkig voorbij. Doordat bij aluminium deuren gebruik wordt gemaakt van een thermisch onderbroken profiel is de isolatiewaarden bijna net zo hoog als bij bijvoorbeeld kunststof deuren. Door het gebruik van aluminium zijn de deuren uiteraard ook 100% recyclebaar.

Veilig en stevig
Aluminium is van nature een licht product, en hierdoor zijn aluminium deuren ook erg licht. Dit geeft een fijn gevoel bij het openen en sluiten van de deuren. Daarnaast zijn aluminium deuren ook erg veilig, doordat ze geen brand doorlaten en er geen giftige stoffen vrijkomen bij een woningbrand.

Veelzijdig design
Aluminium heeft een elegant en modern uiterlijk. Voor deuren is dit misschien wel de belangrijkste eigenschap. Bedenk maar eens hoe vaak u uw voordeur gebruikt, en in de zomer bijvoorbeeld uw tuindeur of balkondeur. Daarnaast zijn aluminium deuren verkrijgbaar in een ontelbaar aantal kleuren. U kunt namelijk voor iedere RAL-kleur kiezen. Dit in combinatie met de diverse profielen die elk een andere structuur heeft, is er altijd een aluminium deur die aansluit bij uw wensen.

Overtuigt van de voordelen van aluminium kozijnen?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een duidelijke offerte met een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Aluminium voordeur

Dankzij de constructievrijheid die aluminium met zich meebrengt is een aluminium voordeur een uitkomst voor woningen met een grote entree. Bij aluminium voordeuren is de constructie om de deur zelf heen groot te maken. Hierdoor ontstaat een unieke uitstraling van uw woning.

Speciaal in ons assortiment zijn de luxe aluminium voordeuren van Inotherm. Deze aluminium deuren zijn van de allerhoogste kwaliteit en behalen de hoogste isolatiewaarden.

Aluminium tuindeuren

Tuindeuren zijn een mooie manier om de woonkamer te verbinden met de tuin. De aluminium tuindeur is in principe hetzelfde als de aluminium achterdeur, en wordt daarom ook wel eens dubbele deuren genoemd. Door het stevige aluminium kunnen de tuindeuren iets breder gemaakt worden dan bij andere materialen. Hierdoor kan een grotere doorgang gerealiseerd worden. De aluminium tuindeuren zijn mooi om te combineren met een terrasoverkapping, waarbij het design als ware kan overlopen tussen de woonkamer en tuin.

Aluminium achterdeur

De achterdeur is één van de meest gebruikte deuren van uw woning. Het lichte aluminium maakt een aluminium achterdeur erg licht en makkelijk in gebruik. Dankzij de duurzame materialen, het goede hang- en sluitwerk en eindeloze designmogelijkheden is een aluminium achterdeur een uitstekende keuze als achterdeur.

Diverse merken

Alle aluminium deuren zijn verkrijgbaar van diverse merken, die elk een uitgebreid aanbod profielen in het assortiment heeft. Momenteel leveren wij aluminium deuren van de merken Aliplast en Reynaers. Wilt u informatie over deze merken, neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: Info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op