Aluminium deuren

Aluminium deuren zijn terug van weggeweest! Tegenwoordig wordt er met name bij nieuwbouwhuizen gekozen voor aluminium deuren. De reden hiervoor zijn de vele voordelen. Zo zijn aluminium deuren duurzaam, robuust en sterk maar toch licht en stevig.

Offerte aanvragen

Voordelen van aluminium deuren

Duurzaam
In het verleden werd aluminium vaak geassocieerd met slechte isolatie en hoge energiekosten. Die tijden zijn gelukkig voorbij. Doordat bij aluminium deuren gebruik gemaakt wordt van een thermisch onderbroken profiel, zijn de isolatiewaarden bijna net zo hoog als bij bijvoorbeeld kunststof deuren. Daarnaast zijn aluminium deuren 100% recyclebaar.

Veilig en stevig
Aluminium is van nature een licht materiaal. Hierdoor zijn onze aluminium deuren erg licht. Dit geeft een fijn gevoel bij het openen en sluiten van de deur. Aluminium deuren zijn tevens een veilige keuze.  Zo komen er geen giftige stoffen vrij bij een woningbrand.

Veelzijdig design
Aluminium heeft een elegant en modern uiterlijk. Voor deuren is dit misschien wel de belangrijkste eigenschap. Bedenk maar eens hoe vaak u uw voordeur gebruikt en in de zomer bijvoorbeeld uw tuindeur of balkondeur. Aluminium deuren zijn in ontelbare kleuren verkrijgbaar. U kunt namelijk voor iedere RAL-kleur kiezen. Dit in combinatie met de diverse profielen die elk een andere structuur hebben, is er altijd een aluminium deur die aansluit bij uw wensen.

Overtuigd van de voordelen van aluminium deuren?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een duidelijke offerte met een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Aluminium voordeur

Dankzij de constructievrijheid die aluminium met zich meebrengt, is een aluminium voordeur een uitkomst voor woningen met een grote entree. Dit komt doordat de constructie rondom de deur vergroot kan worden. Hierdoor krijgt uw woning een unieke uitstraling.

Naast gewone aluminium deuren hebben wij ook de speciale en luxe speciale voordeuren van Inotherm in ons assortiment. Deze aluminium deuren zijn van de allerhoogste kwaliteit en behalen de hoogste isolatiewaarden.

Aluminium tuindeuren

Tuindeuren verbinden uw woning met de tuin. De aluminium tuindeur is in principe hetzelfde als een aluminium achterdeur maar kan gemaakt worden als dubbele deur. Door het stevige aluminium kunnen de tuindeuren iets breder gemaakt worden dan bij andere materialen en ontstaat er een grotere doorgang. De aluminium tuindeuren zijn mooi te combineren met een terrasoverkapping waarbij het design als het ware overloopt tussen de woning en tuin.

Wilt u liever geen standaard tuindeur maar liever een schuifpui of harmonicadeur? Ook deze leveren wij van aluminium!

Aluminium achterdeur

De achterdeur is één van de meest gebruikte deuren van uw woning. Dankzij de duurzame materialen, het goede hang- en sluitwerk en de eindeloze designmogelijkheden is een aluminium achterdeur een uitstekende keuze. Door het lichte materiaal is een aluminium achterdeur ook nog eens erg makkelijk in gebruik.

Diverse merken

Alle aluminium deuren zijn verkrijgbaar van diverse merken, die elk een uitgebreid aanbod profielen in het assortiment hebben. Momenteel leveren wij aluminium deuren van de merken Aliplast en Reynaers. Wilt u informatie over deze merken? Neem dan gerust contact met ons op.