Inotherm voordeuren

Speciaal in ons assortiment zijn de luxe aluminium voordeuren van Inotherm. De aluminium voordeuren van Inotherm zijn van de allerhoogste kwaliteit en behalen de hoogste isolatiewaarde.

Voordelen Inotherm aluminium voordeur

Een aluminium voordeur van Inotherm heeft een uitzonderlijke hoge isolatiewaarde.  Hierdoor zijn deze deuren energiebesparend en zorgen ze voor een aangenaam leefklimaat.

De voordeuren van Inotherm zijn standaard uitgerust met een aluminium profiel met een bovengemiddelde diepte en dikte. Hierdoor zullen onder extreme omstandigheden de deurbladen niet kromtrekken en zal dit type voordeur in alle omstandigheden normaal werken.

De hoge veiligheid van een Inotherm voordeur wordt gewaarborgd door de versterkte profielen, 85 mm dikke deurblad, de veiligheidsrozet en de 5-puntsvergrendeling. Het is zelfs mogelijk om tegen een meerprijs het veiligheidsniveau te verhogen met veiligheidsdeurbeslag.

Door de steeds meer moderne bouwwijze is er meer vraag naar deuren met afwijkende maat. Inotherm biedt met de exclusieve serie de mogelijkheid om de klant zelf een deur te laten ontwerpen. Zo is het mogelijk een deur te ontwerpen met een maximale hoogte van 2700 mm en een breedte van 1260 mm.

De aluminium deuren zijn gepoedercoat waardoor de deuren niet verkleuren of verslechteren door weersomstandigheden. De uitstraling van deze exclusieve deur blijft behouden en is schilderen niet nodig.

Alle deuren worden geproduceerd met gerecycled materiaal, zijn milieuvriendelijk en hebben een lange levensduur.

Stel zelf uw exclusieve voordeur samen!

Kies voor stevige, aluminium deuren met goede isolatiewaarden van Inotherm.

Naar de deuren configurator

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op