Kunststof deuren

Kunststof deuren zijn een duurzame, onderhoudsarme en betaalbare keuze. Met een uitgebreide keuze aan profielen van de topmerken VEKA, REHAU en Aluplast bieden wij onze klanten een ruime keuze aan mogelijkheden.

Ieder merk voor kunststof deuren heeft een uitgebreid aanbod met deurverdelingen, waardoor u kunt kiezen voor een uitstraling die aansluit bij uw woning.
Daarnaast hebben wij ook nog een uitgebreide keuze aan deurpanelen voor kunststof deuren, waardoor de keuzemogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn.

Kunststof voordeur

De voordeur, het visitekaartje van uw woning. Uitstraling is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de woning. Dankzij onze vele verschillende profielen en enkele honderden deurpanelen vindt u altijd een kunststof voordeur die past bij de uitstraling van uw woning.

Kunststof achterdeur

Vaak de meest gebruikte deur van een woning, zeker in de zomermaanden. Meestal is de kunststof achterdeur simpel qua ontwerp, maar een ster in veiligheid en duurzaamheid. Alle kunststof achterdeuren worden uitvoerig getest voor een jarenlange soepele werking. Voor de veiligheid standaard voorzien van SKG**.

Overtuigt van de voordelen van kunststof deuren?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een duidelijke offerte met een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Voordelen van kunststof deuren

Kunststof is een duurzaam materiaal. Hierdoor hebben kunststof kozijnen, ramen en deuren een lange levensduur. Dankzij het duurzame materiaal kunnen wij standaard 15 jaar garantie op alle kunststof deuren bieden. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd van een goed werkende kunststof deur.

Kunststof vereist weinig onderhoud. Dit is ook één van de redenen dat onze klanten kiezen voor een kunststof deur. Wij bieden onze klanten een onderhoudssetje aan voor onze producten en hebben voor iedereen de adviezen voor het onderhouden van kunststof kozijnen.

Deuren zijn de belangrijkste toegangswegen in uw huis, en daarom is veiligheid erg belangrijk. Een kunststof deur kan voorzien worden van inbraak vertragend hang- en sluitwerk (SKG**). Hierdoor kan uw woning in aanmerking komen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen, een keurmerk waardoor inbrekers in veel gevallen uw woning overslaan.

Dankzij een uitgebreid aanbod van kunststof kozijnen profielen kunnen veel designmogelijkheden voor kunststof deuren aan onze klanten bieden. Ieder profiel heeft zijn eigen unieke uitstraling en de vormgeving is op diverse manieren aan te passen. Voor kunststof voordeuren bestaat ook de mogelijkheid om kunststof deurpanelen toe te passen. Kies uit honderden verschillende designs om de perfecte voordeur te vinden.

Goedkoop is duurkoop; toch is het belangrijk om goed op de prijs te letten. Wij streven naar de beste prijs-/kwaliteitverhouding voor al onze profielen. Wij garanderen topkwaliteit producten met jarenlange zekerheid!

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: Info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op