Bent u op zoek naar nieuwe gevelbekleding voor uw woning of bedrijfspand in Venlo en omstreken? Zoek dan niet verder, Allbest Kozijnen en Zonwering staat voor u klaar! Onze gevelbekleding is verkrijgbaar in diverse materiaalsoorten en kleuren, zo is er altijd een afwerking naar uw keuze mogelijk. Benieuwd naar de opties? Lees dan snel verder.

gevelbekleding venlo

Waarom kiezen voor gevelbekleding?

Veel woningen en bedrijfspanden bestaan naast bakstenen muren aan de buitenzijde, ook uit (houten)panelen. De houten panelen vergen veel onderhoud, waardoor veel mensen kiezen voor  nieuwe gevelbekleding. Bij Allbest Kozijnen en Zonwering kunt u kiezen uit aluminium en kunststof gevelbekleding, zo heeft u minder omkijk naar het onderhoud en behoudt u de uitstraling van uw bedrijfspand of woning.

Aluminium gevelbekleding

Bij steeds meer woningen is het terug te zien: aluminium gevelbekleding. Door gebruik te maken van aluminium geeft u een moderne en robuuste uitstraling aan uw woning. De aluminium bekleding van Allbest Kozijnen en Zonwering kent een stevige constructie, waardoor uw woning of bedrijfspand tegen alle weersomstandigheden is bestendigd. Wij werken uitsluitend met het merk Mato, verkrijgbaar in verschillende profielen.

Voordelen aluminium gevelbekleding

 • Eenvoudig systeem
  Het eenvoudige kliksysteem van onze aluminium gevelbekleding is toepasbaar op alle gevels. Eventuele beschadigde latten kunnen snel en eenvoudig vervangingen worden, zonder dat de gehele gevel verwijderd dient te worden.
 • Kostenbesparend
  Het materiaal aluminium is onderhoudsarm, waardoor de kostenpost voor het onderhoud enorm laag is.
 • Afwerking voor iedereen
  Omdat alle RAL-kleuren verkrijgbaar zijn, is er altijd wel een passende kleur te vinden. Ook kunnen we zowel de achterwand als het profiel lakken in de juiste kleur en structuur.
 • Onderhoudsarm
  Het enige wat u hoef te doen, is het materiaal af en toe stofvrij maken. Verder vervormt en verkleurt het materiaal niet en gaat het een lange tijd mee.

Kunststof gevelbekleding

Kiest u liever voor kunststof gevelbekleding? Ook dan bent u bij Allbest Kozijnen en Zonwering aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met Keralit gevelbekleding, ook beschikbaar om uw dakranden mee af te werken. Kiest u voor kunststof, dan kiest u voor het onderhoudsarme karakter van het materiaal wat qua uiterlijk niet te onderscheiden is van houten panelen. Hiermee wordt eenvoudig het authentieke karakter van uw woning of bedrijfspand gewaarborgd.

Voordelen kunststof Keralit kunststof gevelbekleding

 • Onderhoudsarm
  Onderhoud aan uw woning is een tijdrovende klus. Steeds meer woningeigenaren kiezen om die reden steeds vaker voor kunststof kozijnen. Men vergeet echter vaak dat er meerdere manieren zijn om het onderhoud aan woningen te verminderen. Gevelbekleding kan daar aan bijdragen. Net zoals kunststof kozijnen is het onderhoud minimaal, waarbij het eenmaal per jaar wassen van de panelen al voldoende is.
 • Kleurvast en weerbestendig
  Misschien wel de belangrijkste eigenschap van gevelbekleding; kleurvast en weerbestendig zijn. Keralit staat al jarenlang bekend om de hoge kwaliteit en kleurvastheid van de panelen. De kleuren blijven mooi door een UV-bestendige toplaag om de gevelbekleding. Om te bewijzen dat de kwaliteit ongekend hoog is biedt Keralit standaard 10 jaar garantie, waardoor u verzekert bent dat de panelen er jarenlang mooi uitzien. U hoeft nooit meer te schilderen en u geniet van een strak afgewerkte woning.
 • 35 verschillende kleuren
  De Keralit gevelbekleding is verkrijgbaar in 35 kleuren, waardoor er altijd wel een passende kleur voor uw woning is. U heeft keuze uit twee verschillende afwerkingen, de classic en pure kleuren. De classic kleuren zijn licht glanzend met een houtnerf structuur en lijken het meest op hout. De pure kleuren zijn mat met een lichte structuur.

Gevelbekleding in Venlo door Allbest Kozijnen en Zonwering

Wilt u meer weten over de gevelbekleding van Allbest Kozijnen en Zonwering? Wij helpen u graag! Ons team staat voor u klaar in Venlo en omgeving, en voorzien u graag van een vrijblijvend advies. Neem direct contact met ons op en laat uzelf verrassen door de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op