+31 (0)85-0043288      info@allbest-kozijnen.nl

offerte
Offerte aanvragen

Glazen schuifwand laten plaatsen Venlo

Woont u in Venlo of omstreken en bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw terrasoverkapping in de winter of ’s nachts te kunnen sluiten? Of heeft u een grote open ruimte in uw woning, waarin u graag een scheidingswand wilt plaatsen zonder het ruimtelijke gevoel te verliezen? Kies dan voor een glazen schuifwand van Allbest Kozijnen en Zonwering!

glazen schuifwand

Glazen schuifwand mogelijkheden

De glazen schuifwanden kunnen voor diverse doeleinden worden geplaatst. Bij Allbest Kozijnen en Zonwering heeft u de luxe om zowel uit verschillende hoogte als verschillende breedte maten te kiezen, waardoor we altijd een glazen schuifwand oplossing hebben voor uw vraagstuk. Meer weten over de verschillende afmetingen? U leest het hier.

Glazen schuifwand voor een terrasoverkapping

De glazen schuifwanden van Allbest Kozijnen en Zonwering kunnen geplaatst worden bij zowel nieuwe als bestaande terrasoverkappingen of veranda’s van diverse materialen, zoals aluminium of hout. Door uw overkapping te verreiken met een glazen schuifwand, creëert u extra woonruimte en kunt u langer genieten van het buitenleven. Ideaal voor de tuin- en groenliefhebbers. Maar dat is niet alles! De wand heeft door de opbouw van de platen een isolerende werking, waardoor u in de zomer de warmte buiten houdt en in de winter de warmte binnenshuis houdt.

Glazen schuifwand als scheidingswand

Heeft u een ruime woning, en wilt u hier graag een afscheiding in plaatsen zonder dat het ruimtelijke karakter van de woning verdwijnt? Ook dan is een glazen schuifwand de ideale oplossing. Door het glas blijft het zicht en de lichtinval behouden, maar kunt u wel diverse ruimtes creëren met een eigen karakter. Ideaal als u kinderen heeft waar u een speelhoek voor wilt creëren, of juist een kantoorruimte bijvoorbeeld. De wand zorgt ervoor dat het geluid niet door de gehele ruimte goed hoorbaar is.

Het inmeten van een glazen schuifwand

Heeft u al een bestaande overkapping, en wilt u hierin een glazen schuifwand laten plaatsen? Geen enkel probleem, onze specialisten helpen u graag. Aan de hand van onze eerder geschreven blog, kunt u alvast zelf aan de slag gaan met het inmeten van uw nieuwe glazen wand. Wilt u dit liever uit handen geven? Laat het ons dan weten, dan komen we vrijblijvend bij u langs.

Kosten van een glazen schuifwand

Bent u overtuigd van de mogelijkheden van een glazen schuifwand? Dan begrijpen wij dat u graag wilt weten wat de kosten zijn voor deze mooie investering. Helaas is het niet mogelijk om standaard prijzen te communiceren, aangezien de kosten volledig afhangen van de maten die u nodig heeft, en voor welke bijbehorende afwerking u kiest. Heeft u al een indicatie van de maten die u nodig heeft? Dan kunt u een vrijblijvende prijsindicatie bij ons opvragen. Ook komen onze specialisten graag bij u langs om zelf de maten op te meten, zodat wij een vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Glazen schuifwanden van Allbest Kozijnen en Zonwering in Venlo

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een glazen schuifwand of wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem direct contact met ons op.

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op