Aluminium Harmonicadeur

Een aluminium harmonicadeur, ook wel een aluminium vouwwand genoemd, is de ideale oplossing voor bedrijfspanden vanwege de hoge kwaliteit en de lange levensduur. De aluminium variant is tevens zeer geschikt voor moderne woningen vanwege de uiteenlopende ontwerpen in maar liefst 450 kleuren!

Hoge kwaliteit en een lange levensduur

De aluminium harmonicadeur is robuust en van hoge kwaliteit.
Door gebruik te maken van het beste aluminium is de levensduur van aluminium harmonicadeuren vaak meer dan 30 jaar, zelfs bij weinig onderhoud.
Groot voordeel van een aluminium harmonicadeur is het onderhoudsvriendelijk karakter. Eén maal per jaar moet het hang- en sluitwerk gesmeerd worden en verder moeten de deuren enkele keren per jaar met water en een doekje schoongemaakt worden.

Hoge kwaliteit, scherpe prijs

Aluminium harmonicadeuren hebben de beste prijs-/kwaliteitverhouding en zijn de populairste keuze van onze klanten!

Hoge kwaliteit, scherpe prijs

Aluminium harmonicadeuren hebben de beste prijs-/kwaliteitverhouding en zijn de populairste keuze van onze klanten!

Vraag nu een offerte aan!

Uiteenlopende ontwerpen

De aluminium harmonicadeur is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Bij Allbest Kozijnen heeft u keuze uit 12 verschillende openingsschema’s, waarvan er vrijwel altijd een aansluit bij uw wensen. Combineer dit met de keuze uit 450 verschillende kleuren, waarvan de binnen- en buitenzijde van de aluminium harmonicadeur verschillend kan zijn, en u heeft een enorme keuze aan verschillende designs.

Technische informatie

Het profiel van de aluminium harmonicadeur is 74,5 mm diep en is voorzien van 3 kamers met een thermische onderbreking voor optimale isolatie. Dit betekent dat de binnen en buitenkamers zijn uitgevoerd in aluminium en daartussen een ruimte van glasvezel polyamide profiel, dit systeem voorkomt dat het profiel een koudebrug vormt. Standaard zijn de harmonicadeuren uitgevoerd in dubbelzijdig gelaagd HR++ glas met de optie tot driedubbel gelaagd glas (HR+++) voor een nog betere isolatie waarde.

Downloads Aliplast New Panorama harmonicadeur

Aliplast New Panorama Brochure
Aliplast New Panorama zijdetail

Type onderdorpel AB0070 en AB0170

Het Aliplast New Panorama harmonicadeur systeem bied twee verschillende typen onderdorpels aan. De DV5010 is een standaard onderdorpel profiel die niet gelijkvloers kan worden geïnstalleerd. Dit type onderdorpel is gelijk aan het kader van de rest van de harmonicadeur. Als alternatief kunt u kiezen voor de DV5170 dorpel. Deze vlakke dorpel heeft een afsluiting met borstel en is erg populair in horecagelegenheden vanwege de naadloze gelijke aansluiting aan de vloer.

Een nadeel van deze onderdorpel is dat er sneller tocht kan ontstaan en dat water sneller naar binnen kan komen. Dit kan verholpen worden met een goede afwatering aan de buitenzijde

DV5010 technische informatie
DV5170 technische informatie

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: Info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op