Houten Harmonicadeur

Een houten harmonicadeur biedt absolute topkwaliteit. Onze houten harmonicadeuren hebben een robuuste en authentieke uitstraling.

Hoogste kwaliteit en duurzaam

Door gebruik te maken van de beste houtsoorten is de houten harmonicadeur van de allerhoogste kwaliteit. Alle houten onderdelen die worden gebruikt door Allbest Kozijnen zijn voorzien van het FSC-keurmerk. Dit is beter voor het milieu en bent u verzekerd van topkwaliteit hout.

Unieke uitstraling

Elke houten harmonicadeur heeft een unieke uitstraling, doordat hout volledig aan te passen is aan de wensen van de klant. Grootste voordeel van houten harmonicadeuren is dat het hout een nieuwe kleur gegeven kan worden. Hoewel er meer onderhoud nodig is en het meer tijd kost, is het mede daardoor wel mogelijk om iedere paar jaar de houten harmonicadeur weer de uitstraling te geven alsof hij nieuw is. Bij houten harmonicadeuren moet u denken aan het opnieuw schuren en lakken eens per 5 jaar.

Kiest u voor de klassieke houten harmonicadeur?

Hout is al decennia lang erg populair in Nederland. Houten harmonicadeuren zorgen voor een unieke en klassieke uitstraling.

Vraag nu een offerte aan!

Verschillende ontwerpen

Zoals bij onze aluminium harmonicadeuren is het voor houten harmonicadeuren ook mogelijk om een keuze te maken tussen meerdere ontwerpen. Ook zijn de 12 openingsschema’s hierbij van toepassing om zo nog beter aan te sluiten op uw wensen. Combineer dit met de keuze uit 450 verschillende kleuren, waarvan de binnen- en buitenzijde van de houten harmonicadeur verschillend kan zijn. Ook kunt u kiezen voor fraaie glasroedes om zo een mooie nostalgische uitstraling te geven aan uw woning.

Technische informatie

De profielen van de houten harmonicadeuren zijn verkrijgbaar in twee verschillende profieldiktes. Zo kunt u kiezen voor het vlakke profiel van 70 mm of voor de Nederlandse verdiepte profiel van 120 mm.

De profielen van houten harmonicadeuren zijn net zoals onze andere houten kozijnen vervaardigd uit stroken hout verlijmt onder hoge druk. Dit om de werking van het hout tegen te gaan. Op deze manier blijft het hout netjes recht en kan het niet kromtrekken. Standaard zijn de harmonicadeuren uitgevoerd in dubbelzijdig gelaagd HR++ glas met de optie tot driedubbel gelaagd glas (HR+++) voor een nog betere isolatiewaarde.

Wij leveren ook onze houten harmonicadeuren totaal afgewerkt. De producten zijn geheel gegrond en afgelakt op de gewenste RAL kleur, het glas is machinaal in de profielen ingebracht en machinaal afgekit voor een strakke naadloze afwerking.

Type onderdorpel AB0070 en AB0170

Onze houten harmonicadeurensysteem bieden twee verschillende type onderdorpels aan.
De AB0070 is een standaard onderdorpel profiel en kan niet gelijkvloers worden geïnstalleerd. Dit type onderdorpel wordt met name op hardstenen dorpels gezet of tegen een tegelvloer aan.

De AB0170 is het alternatief. Deze dorpel wordt met name in horecagelegenheden gebruikt en sluit naadloos aan op een aansluitende vloer. De afsluiting werkt met rubbers om zo tocht buiten de deur te houden.
De railsgleuf dient ook zorgvuldig schoon gehouden te worden om zo een langere levensduur te garanderen.

RAL kleuren website
AB0170 Technische brochure
AB0070 Technische brochure

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: Info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op