Kunststof harmonicadeur

Een kunststof harmonicadeur is de meest betaalbare variant van de harmonicadeur. De kunststof harmonicadeur wordt van hetzelfde profiel gemaakt als onze VEKA kozijnen. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en lange levensduur.

Kwaliteit en onderhoudsvrij

De kwaliteit van de kunststof harmonicadeur is in veel gevallen bij alle kunststof kozijnen fabrikanten gelijk. De belangrijkste punten zijn het gebruik van stevige panelen en goed hang- en sluitwerk. De harmonicadeuren van Allbest Kozijnen voldoen aan deze eisen. Zo kunt u lang genieten van een onderhoudsvrije kunststof harmonicadeur.

Goede montage

Bij kunststof harmonicadeuren is de montage het belangrijkste onderdeel. De stevige panelen moeten op de juiste manier in de rails geplaatst worden voor een soepele werking. Na het plaatsen van de panelen is het enige onderhoud dat nog nodig is een jaarlijkse smeerbeurt van het hang- en sluitwerk en het afpoetsen van het kunststof. De kunststof harmonicadeur is ontworpen en getest om, net zoals kunststof kozijnen, minimaal 50 jaar mee te gaan. Hierbij is het echter wel noodzakelijk dat de deuren voorzichtig worden behandeld.

Kunststof harmonicadeuren, scherpe prijs!

Kunststof harmonicadeuren zijn de goedkoopste optie en zijn de populairste keuze voor elk budget.

Vraag nu een offerte aan!

Verschillende ontwerpen

Net zoals bij onze aluminium harmonicadeuren is het ook voor houten harmonicadeuren mogelijk om een keuze te maken tussen meerdere ontwerpen. Ook zijn de 12 openingsschema’s hierbij van toepassing om zo nog beter aan te sluiten op uw wensen. Combineer dit met de keuze uit 450 verschillende kleuren, waarvan de binnen- en buitenzijde van de houten harmonicadeur verschillend kan zijn. Verder kunt u kiezen voor fraaie glasroedes om zo een mooie nostalgische uitstraling te geven aan uw woning.

Technische informatie

Het profiel van de kunststof harmonicadeuren is 70 mm diep en is voorzien van 5 kamers optimale isolatie. Dit profiel is gebaseerd op de Softline MD kozijnen. Standaard zijn de harmonicadeuren uitgevoerd in dubbelzijdig gelaagd HR++ glas met de optie tot driedubbel gelaagd glas (HR+++) voor een nog betere isolatiewaarde. Het is bij de harmonicadeuren alleen maar mogelijk om een enkel type dorpel te kiezen, deze kan niet worden verzonken of gelijk worden gelegd met een vloer.

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op