+31 (0)85-0043288      info@allbest-kozijnen.nl

offerte
Offerte aanvragen

Houten kozijnen Venlo

Op zoek naar nieuwe houten kozijnen in de omgeving van Venlo? Allbest Kozijnen uit Venlo helpt u graag met het uitzoeken van de mooiste houten kozijnen. Houten kozijnen hebben een unieke en warme uitstraling en kunnen met goed onderhoud circa 75 jaar lang meegaan. Wij werken met huisgemaakte profielen waar u de voordelen van plukt.

Houten Kozijnen Venlo

Allbest eigen merk houten kozijnen

Houten kozijnen bestaan er in verschillende soorten, maten, eigenschappen en uitstralingen.

Allbest Basic

Dit profiel heeft scherpe randen en een stevige constructie. Het profiel heeft een traditioneel uiterlijk en zorgt voor een rustige uitstraling.

Allbest Renovatie NL

Het Allbest Renovatie NL profiel is een houten kozijnen dat speciaal is ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Bij het ontwerpen van het kozijn is er gedacht aan de uitstraling in combinatie met de Nederlandse bouwstijl. Als u voor dit kozijn kiest heeft u de keuze voor een inbouwdiepte van 114 mm of 136 mm.

Allbest Retro

Voor wie van de schoonheid van houten kozijnen houdt, hebben we de Allbest Retro geïntroduceerd. Allbest Retro heeft het schrijnwerk van gebouwen uit de 19e eeuw maar de hoge isolatiewaarde van kozijnen uit de 21e eeuw. Door het verfijnde uiterlijk is dit kozijn zeer geschikt voor monumenten en historische gebouwen.

Allbest Thermo

De naam zegt het al! De Allbest thermo is speciaal ontwikkeld als hoog isolerend houten kozijn. Het schrijnwerk van Allbest Thermo heeft perfecte gebruikersparameters en een zeer lage coëfficiënt van warmteoverdracht.

Voordelen houten kozijnen

Wat onze houten kozijnen zo bijzonder maken is het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Wij maken gebruik van hoge kwaliteit gecertificeerd FSC keurmerkhout. Hierdoor hebben deze kozijnen vele voordelen:

  • Levensduur

De levensduur van onze houten kozijnen is minimaal 40 jaar, maar kunnen afhankelijk van het onderhoud 75 jaar lang meegaan.

  • Uitstraling

Houten kozijnen geven een uniek uiterlijk en warme sfeer aan de woning. Kunststof en aluminium kozijnen hebben deze uitstraling niet. Niet gek dat Nederland fan is van houten kozijnen.  

  • Werkt niet

Hout werkt meestal onder weersinvloeden. Vocht kan bijvoorbeeld in het hout gaan zitten waardoor het hout bol gaat staan. Om dat te voorkomen bestaan onze houten kozijnen uit meerdere houten delen en 3 tot 6 lagen hout.

Allbest Kozijnen en zonwering Venlo

Voor houten kozijnen met een uniek uiterlijk en vele voordelen bent u bij Allbest Kozijnen en Zonwering aan het juiste adres. Wilt u de kozijnen van dichtbij bekijken? Kom langs in onze showroom in Venlo. Wij helpen u graag!

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op