Speciaal in ons assortiment zijn de luxe aluminium voordeuren van Inotherm. In tegenstelling tot onze andere aluminium deuren zijn deze deuren van de allerhoogste kwaliteit en behalen de hoogste isolatiewaarden.

Voordelen Inotherm aluminium voordeur

  • Meer-kamerprofielen : thermisch gescheiden met PUR gevuld. Diepte 105 mm.
  • Deurpaneel vleugel overdekkend: met PUR gevuld en dikte van 85 mm.
  • Minimaal voorzien van 3-puntsvergrendeling.
  • Thermisch gescheiden aluminium onderdorpel.
  • 3 stuks driedimensionaal verstelbare scharnieren.
  • Doorlopende RVS sluitlijsten.
  • Drievoudige beglazing.
  • Gepatenteerd deurblad met dilatatie voeg om kromtrekken te voorkomen.
aluminium-voordeur
aluminium-voordeur
aluminium-voordeur
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow

Slider

U kunt kiezen tussen meer dan 200 standaard designs, Zit uw keuze hier niet tussen? Dan kunt u een geheel nieuw design ontwerpen. Dit is te realiseren met de online deuren configurator.

Stel zelf uw exclusieve voordeur samen!

Kies voor stevige, aluminium deuren met goede isolatiewaarden van Inotherm.
Naar de deuren configurator

Exclusiviteit

een Aluminium voordeur van Inotherm is vervaardigd uit profielen van het gerenommeerde merk Schüco welke tot een van de bekendste en meestgebruike merken hoort op de markt. Deze kwaliteit van deze  profielen in combinatie met de hoge standaarden waarin Inotherm zich prijst zorgt ervoor dat een aluminium voordeur van Inotherm een deur is van exclusieve kwaliteit van het hoogste vaandel

Een gesloten voordeur oogt als een kluisdeur zo perfect sluitend. De deuren zijn aan beide zijdes vleugel overdekkend wat dus voor geen onnodige naden en kieren zorgt. Ook is er gedacht aan details, zoals een ingelegde RVS beschermplaat rond de cilinder en “schopplaat”.

Buitengewoon hoge thermische isolatie

Energiebesparing is een steeds belangrijker worden de factor in de bouw. onze Inotherm voordeuren hebben uitzonderlijk hoge thermische isolatiewaarden al vanaf Ud= 0.7 W/m²K Het binnen en buiten vleugeloverdekkende deurblad van 85 mm., de drie omlopende afdichtingen, en het drievoudig isolatieglas met een Ug-waarde van 0.5 W/m²K garanderen een hoge mate van energiebesparing en een aangenaam leefklimaaat.

Standaard hoge veiligheid

Door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, zoals de versterkte profielen, het 85 mm. dikke deurblad, de veiligheidsrozet en de 5-puntsvergrendeling is het voor dieven bijna onmogelijk om bij u in te breken. Tegen een geringe meerprijs is het mogelijk het veiligheidsniveau te verhogen naar het door het IFT Rosenheim gecertificeerde RC1– of RC2-veiligheidsdeurbeslag.

Eigen designs

Buiten de 200 standaard ontwerpen waaruit u kunt kiezen gecombineerd met de vele mogelijkheden voor een aluminium voordeur van Inothem, Bieden zij ook ook een online paneel om zelf uw eigen voordeur samen te stellen. Dit gebeurd middels een Deuren Configurator. U kunt tijdens het ontwerpen de deur in 3D bekijken en zelfs op een foto van uw woning plakken. Bent u klaar met het ontwerp dan kunt u het direct opsturen doormiddels van een offerte link en heeft u binnen 24 uur een offerte op maat.

Downloads INOTHERM voordeuren

Download aanvullende productinformatie en brochures van Inotherm. (alleen beschikbaar in het Duits)

Sonderserie Select
Sonderserie Exclusief
Altholtzserie Exclusief
Inotherm Actie

Stel zelf uw exclusieve voordeur samen!

Bent u al overtuigd van de hoge kwaliteit van Inotherm voordeuren?
Naar de deuren configurator