Kantoorpanden

Vanaf 1 januari 2023 moet ieder kantoor groter dan 100m2 in Nederland voorzien zijn van een minimaal energielabel C. Door nieuwe kozijnen in uw kantoorpand te laten plaatsen, investeert u in verduurzaming. Wilt u uw kantoorpand verduurzamen met behulp van nieuwe kozijnen? Allbest Kozijnen heeft veel ervaring met het plaatsen van nieuwe kozijnen in kantoorpanden en begeleidt en ondersteunt u graag in dit proces.

Energielabel C

Uw kantoorpand moet vanaf 1 januari 2023 voorzien zijn van energielabel C, maar wat houdt dit precies in? Op de website van het RVO staat alles wat u moet weten over deze nieuwe regeling. Om u voor te bereiden op deze verandering zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. Allereerst is het handig om uit te zoeken welk energielabel uw kantoorpand momenteel heeft. Daarnaast is het een goed idee om alvast stappen te ondernemen wanneer u weet dat uw kantoorpand energielabel D, E, F of G heeft.

Mocht u hier vragen over hebben helpt Allbest Kozijnen u graag. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Contact opnemen

Verduurzamen van uw kantoorpand

Wanneer u uw kantoorpand van energielabel C wilt voorzien, is het plaatsen van aluminium of kunststof kozijnen een goede eerste stap. Doordat onze kozijnen zijn voorzien van dubbel glas s is dit een van de meest effectieve maatregelen  om uw kantoorpand energiezuinig te maken.

Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van kozijnen weten wij precies wat goed is voor uw kantoorpand. Daarnaast hoeft het helemaal niet duur te zijn om uw kantoorpand van deze kozijnen te voorzien. De investering is namelijk fiscaal aftrekbaar en u kunt een subsidie krijgen.

Laat Allbest Kozijnen u helpen!

Is uw kantoorpand nog niet voorzien van het juiste energielabel? Of wil u zelf verduurzamen? Allbest Kozijnen helpt u graag. In veel gevallen maakt het plaatsen van kunststof of aluminium kozijnen al een groot verschil. Daarnaast kan Allbest Kozijnen met u meedenken om samen oplossingen te bedenken om uw kantoorpand duurzamer te maken.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op