Keralit gevelbekleding

Keralit Gevelbekleding zorgt voor een onderhoudsarme, hoogwaardige en niet van hout te onderscheiden bekleding van uw woning.
Wij werken met gevelbekleding van Keralit, verkrijgbaar in drie verschillende modellen en maar liefst 35 kleuren.

Voordelen van Keralit gevelbekleding

Onderhoud aan uw woning kan een tijdrovende klus zijn. Steeds meer woningeigenaren kiezen om die reden al steeds vaker voor kunststof kozijnen. Men vergeet echter vaak dat er meerdere manieren zijn om het onderhoud aan woningen te verminderen. Gevelbekleding kan daar aan bijdragen. Net zoals kunststof kozijnen is het onderhoud minimaal, waarbij het eenmaal per jaar wassen van de panelen al voldoende is.

Misschien wel de belangrijkste eigenschap van gevelbekleding; kleurvast en weerbestendig zijn. Keralit staat al jarenlang bekend om de hoge kwaliteit en kleurvastheid van de panelen. De kleuren blijven mooi door een UV-bestendige toplaag om de gevelbekleding. Om te bewijzen dat de kwaliteit ongekend hoog is biedt Keralit standaard 10 jaar garantie, waardoor u verzekert bent dat de panelen er jarenlang mooi uitzien. U hoeft nooit meer te schilderen en u geniet van een strak afgewerkte woning.

Keralit gevelbekleding is gemaakt van het gepatenteerde kunststof Fiberyl®, een unieke samenstelling van kunststoffen. De Fiberyl® staat onder constante controle van ISO 9000, om de kwaliteit te waarborgen. Het paneel is zeer sterk en krimp en uitzetting zijn beperkt tot een absoluut minimum.

De Keralit gevelbekleding is verkrijgbaar in 35 kleuren, waardoor er altijd wel een passende kleur voor uw woning is. U heeft keuze uit twee verschillende afwerkingen, de classic en pure kleuren. De classic kleuren zijn licht glanzend met een houtnerf structuur en lijken het meest op hout. De pure kleuren zijn mat met een lichte structuur.

Allbest kozijnen levert de hoogste kwaliteit kunststof gevelbekleding tegen de scherpste prijzen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en krijg binnen 48 uur een scherpe prijs op maat!

Offerte aanvragen

Verschillende modellen Keralit gevelbekleding

Keralit heeft drie verschillende modellen met elk hun unieke eigenschappen. Afhankelijk van uw woning kunt u een keuze maken voor een van deze modellen.

Sponningdeel 143

Het model dat al jarenlang wordt toegepast in de Nederlandse woning- bouw en nagenoeg op ieder type woning past. Dit populaire model gevelbekleding wordt veel gebruikt door zijn brede sponning waardoor een mooi lijnenspel ontstaat. Door deze strakke lijnen krijgt de gevel een hoogwaardig afgewerkte uitstraling.

Sponningdeel 190

Brede planken met strakke lijnen. Zeer geschikt voor moderne toepassingen. Vooral in combinatie met het unieke hoeksysteem.
Deze brede panelen geven gevels een moderne en chique uitstraling. Mede dankzij de smalle sponning zijn deze panelen zeer geschikt voor moderne toepassingen.

Potdeksel 177