Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zorgen voor een unieke, moderne uitstraling van uw woning.
De aluminium kozijnen hebben tegenwoordig uitstekende isolatiewaarden en een lange levensduur. Daarnaast zijn de kozijnen 100% recyclebaar, een erg groene keuze dus.

Offerte aanvragen

Voordelen van aluminium kozijnen

Aluminium is een duurzaam metaal dat niet vervormt, scheurt, rot of roest. In de natuur vormt aluminium zelfs een natuurlijke beschermlaag bij het contact met de buitenlucht.

Het aluminium voor kozijnen wordt nog behandeld, waardoor de weerstand van het materiaal extra wordt verhoogd. Dit gebeurt door anodisatie en een laklaag. De kleur van het aluminium kozijn zorgt dus niet alleen voor een uitstraling die bij u past, maar ook voor bescherming van het materiaal.

Aluminium is 100% recyclebaar. Momenteel wordt bij ruim 60% van de aluminium kozijnen die geplaatst worden gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Bij het recyclen van aluminium ontstaat geen kwaliteitsverlies waardoor we streven naar 100% gerecycled materiaal.

Een keuze voor aluminium kozijnen is dus een keuze voor een duurzame toekomst! Naast aluminium kozijnen kunt u bij Allbest Kozijnen ook terecht voor aluminium deuren en aluminium harmonicadeuren.

Aluminium kozijnen zijn erg onderhoudsarm. Net als bij kunststof kozijnen is het voldoende om de kozijnen één keer per jaar schoon te maken met water (meerdere keren per jaar is wel aan te raden) en één keer per jaar het hang- en sluitwerk te smeren.

Aluminium kozijnen hebben vanuit vroeger nog altijd de reputatie dat ze slecht isoleren. Dankzij de ontwikkeling van nieuwe technieken zijn de isolatiewaarden van aluminium kozijnen de afgelopen jaren echter net zo goed geworden als de isolatiewaarden van houten- en kunststof kozijnen. Dit is allemaal mogelijk door de ontwikkeling van de thermisch onderbroken profielen.

Momenteel worden deze technieken verder verbeterd en gecombineerd met bijvoorbeeld een middendichting en extra kamers, waardoor de isolatie nog beter wordt.

Aluminium is een bouwmateriaal met veelzijdige mogelijkheden, waardoor aluminium kozijnen leverbaar zijn in uiteenlopende stijlen en vormen. Dankzij de vele verschillende profielen van Aliplast kozijnen en Reynaers kozijnen is er altijd een profiel dat aansluit bij de stijl van uw woning. Combineer dit met een keuze uit honderden kleuren en de designmogelijkheden zijn bijna eindeloos. U kunt kiezen uit iedere RAL-kleur. Het is zelfs mogelijk de binnen- en buitenkant een verschillende kleur te geven. Hiermee kunt u de kleur aanpassen aan de uitstraling van uw woning maar ook aan uw inrichting.

Uiteraard is ook de veiligheid van uw woning erg belangrijk.
Aluminium kozijnen zijn voorzien van verschillende veiligheidskeurmerken, zoals het SKG-sterrensysteem en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Wij werken standaard met hoge kwaliteit hang- en sluitwerk. Daarnaast heeft u de keuze uit een driepunts- of vijfpuntssluiting.

Allbest Kozijnen werkt met twee verschillende fabrikanten voor aluminium kozijnen, namelijk Aliplast kozijnen en Reynaers kozijnen. Beide merken leveren hoge kwaliteit maar hebben verschillende mogelijkheden qua uitstraling. Zo kunnen wij onze klanten voorzien van een divers aanbod met verschillende profielen.

Overtuigd van de voordelen van aluminium kozijnen?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een duidelijke offerte met een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Aliplast kozijnen

Aliplast is in 1984 opgericht. Aliplast heeft al snel de Europese markt voor aluminium kozijnen weten te veroveren en is tegenwoordig internationaal één van de grootste producenten van aluminium kozijnen.

Wij bieden onze klanten de profielen Ecoline, Imperial en Superial aan van Aliplast. Stuk voor stuk topprofielen met elk hun unieke eigenschappen.

Reynaers kozijnen

Net als Aliplast is Reynaers een bedrijf waarbij het verschil vooral ligt in het aanbod van profielen. Daar waar Aliplast met minder profielen werkt, werkt Reynaers met een scala aan profielen die samengesteld worden in overleg met architecten, woningbouwverenigingen en gevelbouwers. Hierdoor zijn de designmogelijkheden vele malen groter dan met de profielen van Aliplast.

Daarnaast werkt Reynaers met meer dan 150 kwaliteitstesten per jaar, waardoor u gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit aluminium kozijnen.

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op