Kunststof kozijnen

Gaat u een nieuwe woning bouwen of wilt u uw huidige woning opknappen? Kies dan voor de kunststof kozijnen van Allbest Kozijnen. Wij bieden u kwaliteit en duurzaamheid tegen een scherpe prijs. Dankzij ons brede aanbod van profielen en de samenwerking met topmerken zoals VEKA Kozijnen, heeft u een ruime keuze uit kunststof kozijnen.

Offerte aanvragen

Voordelen van kunststof kozijnen

VEKA Kozijnen zijn bijzonder duurzaam en worden alleen vervaardigd van recyclebaar materiaal. De kozijnen zijn opgebouwd uit meerdere kamers en hebben stalen verstevigingen. Door de hoge kwaliteit hebben weer en wind geen invloed op de kozijnprofielen, waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe kunststof kozijnen.

Eén van de grote voordelen van kunststof kozijnen is het onderhoudsarme karakter. Kunststof kozijnen hebben geen schilderbeurt nodig en vergen verder weinig onderhoud. Wij raden aan om tweemaal per jaar uw kozijnen schoon te maken en het hang- en sluitwerk te smeren. Hierdoor blijven uw ramen en deuren er jarenlang als nieuw uitzien én soepel werken.

Dankzij de uitzonderlijk hoge isolatiewaarden van de kunststof kozijnprofielen van VEKA blijft uw woning comfortabel. De meerkamerprofielen en hoogwaardige dichten zorgen voor een goede isolatie van zowel warmte als geluid. Hierdoor verminderen uw stookkosten, blijft het koel in de zomer en kunt u in alle rust genieten.

Kunststof kozijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om zo uw wensen werkelijkheid te laten worden.

Nieuwe kunststof kozijnen dragen bij aan een veiligere woning. De stalen verstevigingen in combinatie met inbraakveilig hang- en sluitwerk zijn SKG gecertificeerd. Combineer nieuwe kunststof kozijnen met nieuwe rolluiken voor extra veiligheid.

Bij Allbest Kozijnen gaan wij altijd voor de hoogste kwaliteit. Daarom werken wij met topmerken als VEKA, Rehau en Aluplast.

Overtuigd van de voordelen van kunststof kozijnen?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een duidelijke offerte met een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

VEKA Softline 82 NL

VEKA Softline 82 NL is het meest gekozen profiel door onze klanten. Het profiel is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt, waarbij de uitstraling overeenkomt met de klassieke uitstraling van houten kozijnen. Het VEKA Softline 82 NL profiel is dan ook erg populair bij renovatieprojecten.

 • Design voor de Nederlandse markt
 • Innovatieve meerkamerconstructie voor uitstekende thermische isolatie
 • Inbouwdiepte 116 mm: ideaal voor triple beglazing
 • In Duitsland geproduceerde VEKA kwaliteit met wandsterkte conform EN 12608 geschikt voor HR+++ beglazing met Ug = 0,4 W/(m²K)
 • Universeel inzetbaar voor nieuwbouw en renovatie
 • Twee dichtingen weren geluid, kou, vocht en tocht

VEKA Softline 82 NL Retro

VEKA Softline NL Retro profiel is ook speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt, maar heeft ten opzichte van het Topline NL profiel enkele unieke eigenschappen. Zo heeft het niet alleen een speciaal design met een nagenoeg rechte onderdorpel, maar is het profiel speciaal ontwikkeld om hele hoge isolatiewaarden te behalen. Wij leveren het VEKA Softline 82 NL Retro profiel zelfs standaard met triple glas. Hierdoor wordt een isolatiewaarde bereikt van maar liefst 0,70 W/(m2K).

 • Design voor de Nederlandse markt
 • Innovatieve meerkamerconstructie voor uitstekende thermische isolatie zes-kamer profiel van 120mm
 • In Duitsland geproduceerde VEKA kwaliteit met wandsterkte conform EN 12608 geschikt voor HR+++ beglazing met Ug = 0,4 W/(m²K)
 • Universeel inzetbaar voor nieuwbouw en renovatie
 • Twee dichtingen weren geluid, kou, vocht en tocht

VEKA Softline 82 MD

Het VEKA Softline 82 MD profiel is ontworpen met isolatie in het achterhoofd. Het profiel is met een dikte van 82mm een van de dikste profielen mogelijk in de categorie “vlakke” profielen van kunststof kozijnen. Dit extra dikke profiel, gecombineerd met een 6-kamer systeem, zorgt voor erg hoge isolatiewaarden. Bent u dus op zoek naar een slank design maar de beste isolatiewaarden? Dan is het VEKA Softline 82 MD profiel zeer geschikt.

 • Klassiek design
 • 6-kamer profiel van 82mm
 • Speciaal voor neutraalbouw
 • Isolatiewaarden tot max. Uw = 0,67 W/(m²K) geschikt voor HR+++ beglazing met Ug = 0,4 W/(m²K)
 • Staalversterkingen volgens VEKA richtlijnen.