Bent u op zoek naar nieuwe deuren voor uw woning?

Kunststof ramen en deuren zijn een duurzame, onderhoudsarme en betaalbare keuze.
Met een uitgebreide keuze aan profielen van de topmerken VEKA, REHAU en Aluplast bieden wij onze klanten een ruime keuze aan mogelijkheden.
Ieder merk voor kunststof deuren heeft een uitgebreid aanbod met deurverdelingen, waardoor u kunt kiezen voor een uitstraling die aansluit bij uw woning.
Daarnaast hebben wij ook nog een uitgebreide keuze aan deurpanelen voor kunststof deuren, waardoor de keuzemogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn.

De voordelen van kunststof deuren

  • Duurzaam materiaal
  • Onderhoudsarm
  • Veilig
  • Veel designmogelijkheden
  • Betaalbaar

Kies voor nieuwe kunststof deuren!

Kies voor nieuwe kunststof deuren met een uitstraling die past bij uw woning.
Vraag nu een offerte aan!

Duurzaam materiaal

Kunststof is een duurzaam materiaal.
Hierdoor hebben kunststof kozijnen, ramen en deuren een lange levensduur.
Dankzij het duurzame materiaal kunnen wij standaard 15 jaar garantie op alle kunststof deuren bieden.
Hierdoor bent u jarenlang verzekerd van een goed werkende kunststof deur.

Onderhoudsarm

Kunststof vereist weinig onderhoud. Dit is ook één van de redenen dat onze klanten kiezen voor een kunststof.
Wij bieden onze klanten een onderhouds setje aan voor onze producten en hebben voor iedereen de adviezen voor het onderhouden van kunststof kozijnen

Veilig

kunststof voordeurDeuren zijn de belangrijkste toegangswegen in uw huis, en daarom is veiligheid erg belangrijk. Een kunststof deur kan voorzien worden van inbraak vertragend hang- en sluitwerk (SKG**). Hierdoor kan uw woning in aanmerking komen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen, een keurmerk waardoor inbrekers in veel gevallen uw woning overslaan.

Veel designmogelijkheden

Dankzij een uitgebreid aanbod van kunststof kozijnen profielen kunnen veel designmogelijkheden voor kunststof deuren aan onze klanten bieden. Ieder profiel heeft zijn eigen unieke uitstraling en de vormgeving is op diverse manieren aan te passen. Voor kunststof voordeuren bestaat ook de mogelijkheid om kunststof deurpanelen toe te passen. Kies uit honderden verschillende designs om de perfecte voordeur te vinden.

Betaalbaar

Nieuwe kunststof kozijnen en deuren zijn een investering in uw woning. U wilt een betaalbare oplossing maar niet inleveren op kwaliteit. Wij bieden onze klanten een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding met ons aanbod VEKA profielen.

Betaalbare deuren voor uw woning

Vraag een offerte aan en ontdek hoeveel nieuwe deuren voor uw woning kosten!
Vraag nu een offerte aan!

Kunststof voordeur

kunststof deurDe voordeur, het visitekaartje van uw woning. Uitstraling is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de woning. Dankzij onze vele verschillende profielen en enkele honderden deurpanelen vindt u altijd een kunststof voordeur die past bij de uitstraling van uw woning.

Kunststof achterdeur

Vaak de meest gebruikte deur van een woning, zeker in de zomermaanden. Meestal is de kunststof achterdeur simpel qua ontwerp, maar een ster in veiligheid en duurzaamheid. Alle kunststof achterdeuren worden uitvoerig getest voor een jarenlange soepele werking. Voor de veiligheid standaard voorzien van SKG**.

Kies voor nieuwe kunststof deuren!

Allbest kozijnen levert de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en krijg binnen 48 uur een scherpe prijs op maat!
Vraag nu een offerte aan!