Bent u op zoek naar goede kunststof kozijnen voor een scherpe prijs? Allbest Kozijnen en Zonwering biedt u kwaliteit en duurzaamheid tegen een betaalbare prijs! Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, goed isolerend en in meerdere kleuren beschikbaar. Bij Allbest Kozijnen en Zonwering heeft u een ruime keuze uit kunststof kozijnen van verschillende topmerken.

Soorten kunststof kozijnen

Bij Allbest Kozijnen en Zonwering werken wij met de topmerken VEKA, Rehau en Aluplast. Onze kozijnen zijn in verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar. Zo zijn onze VEKA kozijnen verkrijgbaar in drie verschillende profielen. VEKA Softline 82 NL is het meest gekozen profiel door onze klanten. Dit profiel heeft de uitstraling van klassieke houten kozijnen en is dan ook erg populair bij renovatieprojecten. Het VEKA Softline 82 NL Retro profiel heeft een speciaal design met een nagenoeg rechte onderdorpel. Het profiel is speciaal ontwikkelt om hele hoge isolatiewaarden te behalen. Dit profiel wordt dan ook standaard met HR+++ glas geleverd. Het VEKA Softline 82 MD profiel combineert hoge isolatiewaarden met een slank design. Het extra dikke profiel met een 6-kamer systeem maakt extra hoge isolatiewaarden mogelijk.

Voordelen van kunststof kozijnen

Aan kunststof kozijnen zitten een aantal aantrekkelijke voordelen vast. Hier vertellen we u graag wat meer over.

Duurzaam

Kunststof kozijnen zijn bijzonder duurzaam, ze worden namelijk alleen gemaakt van recyclebaar materiaal. De kozijnen zijn opgebouwd uit meerdere kamers en hebben stalen verstevigingen. Door de hoge kwaliteit hebben weer en wind geen invloed op de kozijnprofielen. Daarom kunt u lang kunt genieten van kunststof kozijnen.

Onderhoudsarm

Eén van de grootste voordelen van kunststof kozijnen is het onderhoudsarme karakter. Er zijn bijvoorbeeld geen schilderbeurten nodig en het schoonmaken is snel gedaan met een vochtige doek. Daarnaast raden wij aan om tweemaal per jaar het hang- en sluitwerk te smeren. Hierdoor blijven uw ramen en deuren er jarenlang als nieuw uitzien én soepel werken.

Uitstekende isolatiewaarden

Kunststof kozijnen hebben een zeer hoge isolatiewaarde waardoor uw woning comfortabel blijft. Ze zorgen voor goede isolatie van zowel warmte als geluid. Hierdoor verminderen uw stookkosten, blijft het koel in de zomer en heeft u minder last van de buitengeluiden.

Veelzijdig design

Kunststof kozijnen zijn in meerdere kleuren en afwerkingen beschikbaar. Allbest Kozijnen en Zonwering kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw huis.

Veilig

De stalen verstevigingen in combinatie met inbraakveilig hang- en sluitwerk dragen bij aan een veiligere woning. Ook kunt u kunststof kozijnen combineren met rolluiken voor extra veiligheid.

Kunststof kozijnen van Allbest Kozijnen en Zonwering in Venlo

Voor duurzame kunststof kozijnen in Venlo en omgeving kunt u terecht bij Allbest Kozijnen en Zonwering. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, komen wij de kozijnen bij u thuis plaatsen. Bent u geïnteresseerd? Kom langs in onze showroom in Venlo of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op