+31 (0)85-0043288      info@allbest-kozijnen.nl

offerte
Offerte aanvragen

Laat uw kozijnen vervangen en ontvang subsidie!

Wilt u uw woning beter isoleren? Voorheen ontving u hier alleen subsidie voor wanneer u 2 of meer onderdelen van uw woning liet isoleren, vanaf 2023 komt hier verandering in! Vanaf volgend jaar ontvangt u al 15% subsidie voor één isolatiemaatregel. Begin met het isoleren van uw woning, laat uw kozijnen vervangen door Allbest Kozijnen en Zonwering in Venlo!

subsidie

Waarom is het slim om uw woning (beter) te laten isoleren?

Een goed geïsoleerde woning zorgt ervoor dat uw woning in de zomer lekker koel blijft en dat in de winter de warmte binnen gehouden wordt. Hierdoor geniet u het hele jaar door van een aangename temperatuur in uw woning, én bespaart u in de winter op stookkosten!

Voordelen van een geïsoleerde woning

  • Constante binnentemperatuur
  • Geen tocht in huis
  • Lagere stookkosten
  • Milieuvriendelijk
  • Hogere waarde van uw woning

Kies voor duurzame, isolerende kozijnen

Een eenvoudige manier om uw woning beter te isoleren, zijn nieuwe kozijnen. Heeft u momenteel houten kozijnen die aan renovatie toe zijn? Dan adviseren wij om te kiezen voor geheel nieuwe, goed isolerende kozijnen! Hiermee investeert u in de toekomst en duurzaamheid van uw woning. De wachttijden op kozijnen zijn niet voor niets opgelopen. Informeer daarom op tijd! Wanneer u nu de keuze maakt om te investeren in nieuwe kozijnen, kunt u ervoor kiezen om de kozijnen in 2023 te laten plaatsen. Zo profiteert u van de nieuwe subsidieregeling waarbij u 15% ontvangt voor het realiseren van één subsidiemaatregel.

Kunststof kozijnen

De meest gekozen kozijnen bij een duurzame woning zijn kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, gemaakt van een duurzaam materiaal en beschikken over uitstekende isolatiewaarden. Daarnaast zijn kunststof kozijnen verkrijgbaar in diverse profielen en kleuren, zodat er altijd een kozijnoptie bij zit die past bij de uitstraling van uw woning.

Isoleer uw woning met nieuwe kozijnen van Allbest Kozijnen en Zonwering

Zijn uw kozijnen toe aan vervanging? Laat u informeren door onze specialisten en ontdek de mogelijkheden van de nieuwe subsidieregeling van 2023! Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op