Wij zijn Allbest

Produceert en monteert kozijnen in kunststof, aluminium en hout.
Allbest Kozijnen is gelegen in Venlo, Limburg.
Tevens zijn wij ook leverancier van zonwering producten en terrasoverkappingen.
Wij leveren voor de particuliere en zakelijke markt door heel Nederland, Belgie en Duitsland, maar verschepen ook overzees naar zakelijke afnemers.

Kwaliteit met jarenlange zekerheid!

Dat is onze missie. Met meer dan 10 jaar ervaring op de markt heeft Allbest Kozijnen een naam gemaakt gebaseerd op service en kwaliteit.
Omdat wij alleen met de beste merken werken kunnen wij onze klanten  garanderen dat ze jarenlang kunnen genieten van de producten die wij leveren en monteren, de missie definieert immers het bedrijf.

Wij gaan uitdagingen niet uit de weg en we zorgen ervoor dat al onze klanten 100% tevreden kunnen terugkijken op onze samenwerking
Of u nu op zoek bent naar een terrasoverkapping óf u gaat al uw kozijnen vervangen.. wij staan voor u klaar!
Alle producten worden op maat gemaakt en met de grootste zorg afgewerkt.

Breed assortiment

Als aannemer bent u altijd op zoek naar een betrouwbare leverancier voor kozijnen met scherpe inkoopprijzen. Bij Allbest Kozijnen bieden wij aannemers een breed scala kozijnen, van zowel kunststof, aluminium als hout. Dankzij de grote schaal waarin wij produceren kunnen wij alle soorten kozijnen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

Door uw kozijnen voortaan bij Allbest kozijnen in te kopen profiteert u van de volgende voordelen:

 • Ondersteuning door onze technische afdeling (inclusief CAD tekeningen),

 • Zeer uitgebreide specificaties en certificaten voor kwaliteit en duurzaamheid,

 • TUV en KOMO keurmerken,

 • Mogelijkheid tot Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en SKG***

 • Jaren ervaring met grote projecten zoals projectontwikkelaars, VVE’s en gemeentes.

Interesse?

Wij zijn op zoek naar bedrijven die een langdurige zakelijke relatie met ons aan willen gaan… Interesse?
Vul dan het formulier aan de onderkant van deze pagina en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de details te bespreken en/of een afspraak te plannen. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)85-0043288
  Technische afdeling

  Allbest kozijnen beschikt over een speciale technische afdeling die klaarstaat voor adviezen en begeleiding. Allbest kozijnen onderscheid zich mede door deze sublieme technische ondersteuning van andere kozijnen bedrijven die op de zakelijk markt actief zijn. Bij ons kunt u terecht voor CAD tekeningen, zeer uitgebreide specificaties en diverse certificaten op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

  Zakelijk inkopen tegen scherpe prijzen

  Naast onze excellente ondersteuning profiteert u als zakelijk partner natuurlijk ook van scherpe inkooptarieven. Bij Allbest kozijnen bent u verzekerd van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaarheid. Ten opzichte van andere aanbieders bespaart u tot wel 40% op de inkoop

  Contact

  Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: info@allbest-kozijnen.nl

  Neem contact met ons op