+31 (0)85-0043288      info@allbest-kozijnen.nl

offerte
Offerte aanvragen

Rolluiken laten plaatsen Venlo

Denkt u erover na om rolluiken te nemen voor uw huis? Dan doet u er verstandig aan deze niet zelf te plaatsen, maar dit te laten doen door vakmensen van Allbest Kozijnen. Wij werken alleen met topmerken als Heroal en Alutech en staan garant voor écht kwaliteitswerk! Maar wat zijn nu precies de voordelen van rolluiken? Dat zetten wij graag voor u op een rij.

Rolluiken plaatsen Venlo

Waarom kiezen voor rolluiken?

Wij zetten de voordelen voor u op een rij.

  • Rolluiken zijn zonwerend

Rolluiken houden alle zonnestralen uit huis. Hierdoor blijft ook de warmte in de hete zomer buiten en hoeft de airco geen overuren te draaien. Rolluiken houden uw huis gemiddeld 7 graden koeler.

  • Rolluiken zijn verduisterend

Wilt u ook profiteren van een goede nachtrust in een donkere kamer? Onderzoek wijst uit dat er een direct verband is tussen een volledig donkere slaapkamer en de slaapkwaliteit. Rolluiken verduisteren uw kamer voor 100% en hebben dus een positief effect op uw nachtrust.

  • Inbraak werend

Via het raam inbreken wordt een stuk lastiger met rolluiken. Hierdoor wordt uw huis minder aantrekkelijk voor inbrekers met rolluiken.

  • Inkijk werend

Vindt u het ook altijd zo vervelend als mensen bij u naar binnen kijken? Met rolluiken weert u de inkijk van buitenaf en heeft u hier niet langer last van.

  • Energiebesparend

Wist u dat gemiddeld 65% van de warmte in huis verloren gaat via de ramen en deuren? Met rolluiken is dit verleden tijd. Rolluiken hebben namelijk een isolerende werking. In de winter blijft op deze manier de warmte binnen en hoeft er minder gestookt te worden.

  • Geluidswerend

Rolluiken weren geluid. Ideaal als u naast een drukke weg woont of in de buurt van bijvoorbeeld een kroeg.

Soorten rolluiken

Rolluiken zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Om te beginnen kan er een onderscheid gemaakt worden tussen drie soorten:

  1. Opbouwrolluik
  2. Inbouwrolluik
  3. Voorzetrolluik

Opbouwrolluiken komt u waarschijnlijk het meest tegen. Dit komt voornamelijk omdat deze geschikt zijn voor bestaande bouw en dus later geplaatst kunnen worden. Ook voorzetrolluiken kunnen geplaatst worden bij bestaande bouw. Voor inbouwrolluiken moet er een deel van de muur gesloopt worden, wat niet voor veel iedereen een goede keuze is.

Het bedienen van rolluiken

Rolluiken kunnen zowel handmatig als elektrisch bediend worden. Handmatige bediening is uiteraard goedkoper, maar elektrische bediening een stuk handiger. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tijdschakelaar of een draadloze bediening die werkt op de wind of de zon. Dit regelen wij allemaal voor u.

Topkwaliteit rolluiken

Wij leveren enkel topkwaliteit rolluiken. Bij zowel Heroal als Alutech zijn de dubbelwaardige hoogwaardige aluminium lamellen gevuld met een eerste klas PU-schuimvulling. Hierdoor wordt de stabiliteit en zekerheid gegarandeerd, evenals een bijna geruisloze oprolling van het rolluik.

Doordat wij hoogwaardige kwaliteit leveren, staat een lange levensduur van uw rolluiken bij ons voorop. Bij de elektrisch bediende rolluiken maken wij gebruik van o.a. Somfy motoren en Faher motoren. Deze staan bekend om de precieze instellingen en geruisarme loop.

Uw rolluik laten plaatsen door een professional

Overweegt u om een rolluik te nemen? Laat deze dan plaatsen door Allbest Kozijnen en Zonwering in Venlo en omstreken. Maak vrijblijvend een afspraak met ons en dan nemen wij de mogelijkheden en uw wensen door.

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op