Rolluiken bieden vele voordelen voor uw woning.
Dankzij hun isolerende eigenschappen bespaart u op stookkosten, in de zomer de warmte buiten en zo zijn er nog veel meer voordelen!
Als u nieuwe kozijnen laat plaatsen is het erg handig om dit direct te combineren met aluminium rolluiken.
tevens verlagen ze ook de inbraak gevoeligheid van de woning.

Voordelen van rolluiken

aluminium rolluiken

Uitgebreid Assortiment

Wij werken met een uitgebreid assortiment, met een brede keuze uit lamellen, omkasting en bedieningsmogelijkheden. Dit bereiken wij door met twee verschillende topmerken te werken, Heroal en Alutech.

Heroal rolluiken

De Heroal rolluiken worden rechtstreeks uit de fabriek geleverd.
U herkent een origineel rolluik aan het gegoten logo aan de binnenzijde van de zijkappen, de onderlijst die voorzien is van het Heroal embleem en de verpakking en beschermfolie afkomstig uit de Heroal fabriek.

Alutech rolluiken

Alutech is een groep van bedrijven en heeft de leidende positie van rolluik systemen in verschillende Europese landen en is toonaangevend fabrikant van sectionaaldeuren, rolluiken en aluminium profielen.

Alle productie locatie’s van Alutech zijn uitgerust met high-tech apparatuur die het mogelijk maakt om de producten te vervaardigen die voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen.
Alle kwaliteitssystemen zijn volgens ISO 9001 gecertificeerd en TUW cert systemen.
Alutech stelt hoge kwaliteitseisen.
Dit alles is bevestigd door middel van certificaten en testverslagen van erkende internationale bedrijven met toonaangevende R&D centra in Duitsland, Zwitserland, Tsjechie, Rusland en Bulgarije.

Alutech rolluiken worden verkocht in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Nederland en Tsjechië. In totaal verkoopt Alutech in 35 landen.

Topkwaliteit

rolluikenBij zowel Heroal als Alutech zijn de dubbelwandige hoogwaardige aluminium lamellen gevuld met een eerste klas PU-schuimvulling, waardoor de stabiliteit en zekerheid worden gegarandeerd, evenals een bijna geruisloze oprolling van het rolluik.
De hoogwaardige kwaliteit van onze rolluiken staan garant voor een lange levensduur.

Faher en Somfy motoren

Bij de elektrisch bediende rolluiken maken we gebruik van o.a. Somfy motoren en Faher motoren.
Somfy motoren zijn voorzien van een mechanische eindafstelling en staan bekend om zijn precieze instelling en geruisarme loop.

Offerte aanvragen

Allbest kozijnen levert de hoogste kwaliteit Heroal en Alutech tegen de scherpste prijzen.
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en krijg binnen 48 uur een scherpe prijs op maat!