+31 (0)85-0043288      info@allbest-kozijnen.nl

offerte
Offerte aanvragen

Terrasoverkapping Venlo

Woont u in Venlo en omgeving en wilt u het hele jaar door kunnen genieten van uw tuin? Kies dan voor een terrasoverkapping van Allbest Kozijnen en Zonwering! Onze terrasoverkappingen worden op maat gemaakt, zo is er altijd een optie voor u.

Terrasoverkapping-Venlo

Mogelijkheden terrasoverkapping

Allbest Kozijnen en Zonwering in Venlo maakt elke terrasoverkapping speciaal voor u op maat. Hierbij heeft u ook nog eens de keuze uit verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit 2 verschillende RAL-kleuren, namelijk RAL7016A (antraciet structuur) en RAL9001 (crème wit). Bij onze terrasoverkappingen kunt u verder kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Glazen schuifwand

Een terrasoverkapping is vaak niet volledig gesloten aan de zijkanten. Hierdoor kunt u last hebben van wind of, indien de wind hard is, ook van regen. Om dit te voorkomen kunt u ervoor kiezen om de terrasoverkapping aan de zijkanten te sluiten met een glazen schuifwand. Dit geeft direct een nóg luxere uitstraling aan uw terrasoverkapping.

Verschillende dak vullingen

Het dak van onze terrasoverkappingen bestaat uit glas of polycarbonaat. De polycarbonaat dakvulling is verkrijgbaar in melkwitte platen of heldere platen.

Goot en staanders

Ook de goot en staanders komen in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een standaard vlakke uitvoering, een moderne halfronde uitvoering of een klassieke victoriaanse uitvoering.

Voordelen terrasoverkapping

Naast het feit dat u langer van uw tuin en buitenleven kunt genieten met een terrasoverkapping, zijn er nog een aantal andere voordelen. Wij sommen ze even voor u op.

  • Extra comfort in uw tuin
  • Uw tuinmeubelen kunnen het hele jaar lang buiten staan
  • Een terrasoverkapping verhoogt de waarde van uw woning
  • Onze terrasoverkappingen worden op maat gemaakt
  • De terrasoverkappingen komen met een waterafvoer

Kies voor een terrasoverkapping van Allbest Kozijnen en Zonwering in Venlo

Bent u overtuigd van de voordelen van een terrasoverkapping en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten komen graag bij u thuis langs om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op
Ga naar de bovenkant