Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping biedt extra comfort in uw tuin. Heerlijk genieten van het buitenleven op uw overdekte terras vanaf de vroege lente tot het einde van de herfst. Wie wil nou niet een comfortabele plek in de tuin waar u helemaal tot rust kunt komen? Onze maatwerk terrasoverkappingen bieden al deze voordelen, waarbij kwaliteit en uitstraling van het hoogste niveau zijn. In combinatie met de glazen schuifwand kunt u zelfs tijdens de betere winterdagen heerlijk van uw tuin genieten.

De voordelen van een terrasoverkapping

  • Extra comfort in uw tuin

  • Langer genieten van het buitenleven

  • Laat uw tuinmeubelen het hele jaar staan

  • Verhoogt de waarde van uw woning

  • Op maat gemaakt

  • Met waterafvoer

Advies aan huis

Een keuze maken is niet altijd even makkelijk. Daarom werken wij met diverse verkoopadviseurs die graag bij u langskomen om de mogelijkheden te bespreken en alles juist in te meten.

Een afspraak maken

Mogelijkheden terrasoverkappingen

Onze maatwerk terrasoverkapping is een luxe terrasoverkapping met eindeloze mogelijkheden. De uitstraling is uniek dankzij de perfecte symmetrie en hoge kwaliteit materialen. De maatwerk terrasoverkapping is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Onze verkoopadviseurs komen graag bij u thuis om advies op maat te geven.

1. Glazen schuifwand

Wilt u de zijkant van uw terrasoverkapping helemaal sluiten? Kies dan voor een zijwand. De zijwanden worden gemaakt van kozijnprofielen van 50mm dik en kunnen uitgevoerd worden met zowel polycarbonaat als glas. Omdat er gebruik wordt gemaakt van kozijnprofielen is het ook mogelijk de zijwand uit te voeren met bijvoorbeeld een loopdeur. Hierdoor wordt de zijkant geheel afgesloten maar blijft de terrasoverkapping toch toegankelijk.

  • Geniet het hele jaar van uw terrasoverkapping

  • Mooie luxe uitstraling

  • Keuzes in afwerking

2. Kleur

De maatwerk terrasoverkapping is verkrijgbaar in twee RAL-kleuren. We werken met antraciet structuur (RAL7016A) en crème wit (RAL9001). Voor deze twee kleuren geldt een levertijd van twee weken.

3. Dakvulling

De maatwerk terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar met zowel een polycarbonaat als glazen dak. Binnen deze twee keuzes zijn ook weer twee mogelijkheden.

Melkwit polycabonaat

16mm dik met X-Structuur
Dubbele UV-Coating
Lichttransmissie van 47%
Warmtetransmissie van 44%
980mm breed polycarbonaat
Populairste keuze bij veel zon

Helder polycabonaat

16mm dik met X-Structuur
Dubbele UV-Coating
Lichttransmissie van 55%
Warmtetransmissie van 54%
980mm breed polycarbonaat
Populair bij tuinen op het noorden