en terrasoverkapping biedt extra comfort in uw tuin. Heerlijk genieten van het buitenleven op uw overdekte terras vanaf de vroege lente tot het einde van de herfst. Wie wil dat nou niet, een comfortabele plek in de tuin waar u helemaal tot rust kunt komen. Onze maatwerk terrasoverkappingen bieden al deze voordelen, waarbij kwaliteit en uitstraling van het hoogste niveau zijn. In combinatie met de glazen schuifwand kunt u zelfs tijdens de betere winterdagen heerlijk van uw tuin genieten.

terrasoverkapping
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow

Slider

De voordelen van een terrasoverkapping

  • Extra comfort in uw tuin
  • Lang genieten van het buitenleven
  • Laat uw tuinmeubelen het hele jaar staan
  • Verhoog de waarde van uw woning

Bestel nu in onze webshop

Stel uw eigen terrasoverkapping samen en bestel deze in onze online webshop. wij leveren uw bestelling geheel gratis bij u thuis!

Na de webshop!

Maatwerk terrasoverkappingen

Onze maatwerk terrasoverkapping is een luxe terrasoverkapping met eindeloze mogelijkheden. De uitstraling is uniek dankzij de perfecte symmetrie en hoge kwaliteit materialen.

De terrasoverkappingen worden op maat gemaakt in de fabriek in Nederland en als een compleet montagepakket afgeleverd. Dankzij het eenvoudige kliksysteem is de terrasoverkapping makkelijk te monteren en zijn na de montage aan de binnenzijde geen schroeven te zien. De hemelwaterafvoer wordt verwerkt in de staanders voor een complete afwerking.

Maatwerk terrasoverkappingen: A-kwaliteit met 10 jaar garantie voor een scherpe prijs.

Terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wij hebben gekozen om exclusief te werken met de hoogste kwaliteit terrasoverkapping.

De aluminium profielen (met Qualicoat poedercoating van 90Mμ) komen uit België, het glas uit Duitsland en alles wordt precies op maat gemaakt in Nederland. Hierdoor bent u dus verzekerd van de beste kwaliteit.

Mogelijkheden

De maatwerk terrasoverkapping is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Onze verkoopadviseurs komen graag bij u thuis om advies op maat te geven. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende opties en accessoires.

Dakvulling

De maatwerk terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar met zowel een polycarbonaat als glazen dak. Binnen deze twee keuzes zijn ook weer twee mogelijkheden.

terrasoverkapping

Melkwit polycabonaat

16mm dik met X-Structuur Dubbele UV-Coating Lichttransmissie van 47% Warmtetransmissie van 44% 980mm breed polycarbonaat Populairste keuze bij veel zon

terrasoverkapping

Helder polycabonaat

16mm dik met X-Structuur Dubbele UV-Coating Lichttransmissie van 55% Warmtetransmissie van 54% 980mm breed polycarbonaat Populair bij tuin op noorden

terrasoverkapping

Helder Glas

9,14mm dik 44.3 helder glas Gelaagd en gehard Lichttransmissie van 89% Warmtetransmissie van 80% 980mm brede glazen panelen Kies voor extra luxe

Kleuren

De maatwerk terrasoverkapping is verkrijgbaar in twee RAL-kleuren. We werken met antraciet structuur (RAL7016A) en crèmewit (RAL9001). Voor deze twee kleuren geldt een korte levertijd van twee weken.

RAL 7016S (antraciet)

Antraciet, veruit de populairste kleur voor terrasoverkappingen. De structuur geeft een luxe afwerking. De kleur antraciet kan toegepast worden bij vrijwel elk type woning.

RAL 9001 (Crèmewit)

Crèmewit, een gladde poedercoating welke een mooi effect geeft aan de terrasoverkapping. Erg populair bij klassieke woningen en boerderijen. Deze kleur wordt meestal met de klassieke sierkap gecombineerd.

Goot en staanders

Voor de goot en staanders heeft u ook een keuze uit diverse opties. De goot is verkrijgbaar in een een standaard uitvoering (vlak),moderne (halfrond) uitvoering en een klassieke (Victoriaanse) uitvoering. Bij de staanders heeft u alleen keuze uit een vierkante variant.

Accessoires

Terrasoverkappingen zijn uit te breiden met vele extra accessoires. Hierdoor is het comfort en de luxe nog hoger, en is het zelfs mogelijk om in de winter van uw terrasoverkapping te genieten. Erg populair zijn onze glazen schuifdeuren, maar ook andere accessoires.

Door een glazen schuifwand aan de voorkant of zijkant(en) te plaatsen kunt u vrijwel het hele jaar in uw terrasoverkapping zitten, zeker als u een terrasverwarmer ophangt. Wij werken exclusief met glazen schuifdeuren die op maat gemaakt worden. Hierdoor bent u verzekerd van de mooiste uitstraling en de beste kwaliteit.

De voordelen van een glazen schuifwand

  • Geniet het hele jaar van uw terrasoverkapping
  • Mooie luxe uitstraling
  • Veel lichtinval
  • Eenvoudig te bedienen

Zijwanden

Wilt u de zijkant van uw terrasoverkapping helemaal sluiten? Kies dan voor een zijwand. De zijwanden worden gemaakt van kozijnprofielen van 50mm dik en kunnen uitgevoerd worden met zowel polycarbonaat als glas. Hierbij heeft u dezelfde keuzes als bij de dakvullingen. Omdat er gebruik wordt gemaakt van kozijnprofielen is het ook mogelijk de zijwand uit te voeren met bijvoorbeeld een loopdeur. Hierdoor wordt de zijkant geheel afgesloten maar blijft de terrasoverkapping toch toegankelijk.

Slider

Zijspie

Maak het schuine gedeelte dicht met een zijspie. De zijspie is ook gemaakt van de aluminium kozijnprofielen en heeft hierdoor een extra luxe uitstraling. Ook de zijspie kan uitgevoerd worden met polycarbonaat of glas. Heeft u glazen schuifdeuren aan de zijkant? Dan wordt altijd een zijspie gebruikt.

LED-verlichting en terrasverwarming

LED-verlichting in uw terrasoverkapping zorgt voor een gezellige sfeer. U heeft keuze uit LED-verlichting met 6, 8, 10 of 12 lampjes, die eenvoudig te bedienen en dimmen zijn met de afstandbediening.


De terrasverwarmer van 2000W zorgt voor een aangename warmte onder uw terrasoverkapping. U heeft voldoende aan één terrasverwarmer voor oppervlaktes tot 24m2.

Advies aan huis

Een keuze maken is niet altijd even makkelijk. Daarom werken wij met diverse verkoopadviseurs die graag bij u langskomen om de mogelijkheden te bespreken en alles juist in te meten.

Bestel nu in onze webshop

Stel uw eigen terrasoverkapping samen en bestel deze in onze online webshop. wij leveren uw bestelling geheel gratis bij u thuis!

Na de webshop!