Zakelijk

Als aannemer bent u altijd op zoek naar een betrouwbare leverancier voor kozijnen met scherpe inkoopprijzen. Bij Allbest Kozijnen bieden wij aannemers een breed scala kozijnen, van zowel kunststof, aluminium als hout. Dankzij de grote schaal waarin wij produceren kunnen wij alle soorten kozijnen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

allbest-zakelijk

Door uw kozijnen voortaan bij Allbest Kozijnen in te kopen profiteert u van de volgende voordelen:

 • Ondersteuning door onze technische afdeling (inclusief CAD tekeningen),

 • Zeer uitgebreide specificaties en certificaten voor kwaliteit en duurzaamheid,

 • TUV en KOMO keurmerken,

 • Mogelijkheid tot Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en SKG***

 • Jarenlang ervaring met grote projecten zoals projectontwikkelaars, VVE’s en gemeentes.

Alle houten producten worden zelf geproduceerd onder het Allbest Kozijnen merk, waarbij u verzekert bent van hoge kwaliteit en duurzaamheid. De kunststof- en aluminium producten zijn allemaal van Duitse producenten en voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen.

Service, 100% tevreden klanten en duidelijkheid zijn onze uitgangspunten, zowel op de particuliere als zakelijke markt.

Ongeacht de grootte van het project, Allbest Kozijnen helpt u van A tot Z. Ook met het vinden en leveren de juiste montagespullen, zoals schroeven, purschuim en gereedschap helpen wij u graag. Dit alles doen we met service op maat, door gebruik te maken van topmerken, natuurlijk voor de laagste prijs.

Technische afdeling

Allbest Kozijnen beschikt over een speciale technische afdeling die klaarstaat voor adviezen en begeleiding.
Allbest Kozijnen onderscheidt zich mede door deze sublieme technische ondersteuning van andere kozijnen bedrijven die op de zakelijk markt actief zijn.
Bij ons kunt u terecht voor CAD tekeningen, zeer uitgebreide specificaties en diverse certificaten op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Zakelijk inkopen tegen scherpe prijzen

Naast onze excellente ondersteuning profiteert u als zakelijk partner natuurlijk ook van scherpe inkooptarieven. Bij Allbest Kozijnen bent u verzekerd van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaarheid.Ten opzichte van andere aanbieders bespaart u tot wel 40%.

Interesse?

Wij zijn op zoek naar bedrijven die een langdurige zakelijke relatie met ons aan willen gaan. Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de details te bespreken en/of een afspraak in te plannen. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)85-0043288
  Contact

  Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: info@allbest-kozijnen.nl

  Neem contact met ons op