Zakelijk

Allbest Kozijnen is er voor de zakelijke markt. Van complete renovaties tot het vervangen van een enkel kozijn: wij zijn er voor u. Allbest Kozijnen biedt zakelijk partners een breed scala kozijnen, van zowel kunststof, aluminium als hout. Dankzij de grote schaal waarin wij produceren kunnen wij alle soorten kozijnen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs en de hoogste kwaliteit.

allbest-zakelijk

De voordelen van Allbest Kozijnen

oor uw kozijnen voortaan bij Allbest Kozijnen in te kopen profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ondersteuning door onze technische afdeling (inclusief CAD tekeningen),

  • Zeer uitgebreide specificaties en certificaten voor kwaliteit en duurzaamheid,

  • TUV en KOMO keurmerken,

  • Mogelijkheid tot Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en SKG***

  • Jarenlang ervaring met grote projecten zoals projectontwikkelaars, VVE’s en gemeentes.

Alle houten producten worden zelf geproduceerd onder het Allbest Kozijnen merk, waarbij u verzekert bent van hoge kwaliteit en duurzaamheid. De kunststof- en aluminium producten zijn allemaal van Duitse producenten en voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen.

Onze vakgebieden

Bedrijfspanden

Stapsgewijs naar een duurzaam bedrijfspand? Begin met het vervangen van uw oude kozijnen. Zo voorkomt u dat de kozijnen van het bedrijfspand tochten, de ramen lekken en verhoogt u de inbraakwerendheid. De vakmensen van Allbest Kozijnen zijn professionals met veel inhoudelijke productkennis. Wij helpen u graag met het verduurzamen van uw bedrijfspand door het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Lees meer

Kantoorpanden

Vanaf 1 januari 2023 moet ieder kantoor groter dan 100m2 in Nederland voorzien zijn van een minimaal energielabel C. Door nieuwe kozijnen in uw kantoorpand te laten plaatsen, investeert u in verduurzaming. Wilt u uw kantoorpand verduurzamen met behulp van nieuwe kozijnen? Allbest Kozijnen heeft veel ervaring met het plaatsen van nieuwe kozijnen in kantoorpanden en begeleidt en ondersteunt u graag in dit proces.

Lees meer

Dealers

Wanneer uw kozijnen toe zijn aan onderhoud, is het goed om na te gaan of het niet verstandig is om uw kozijnen te vervangen. In sommige gevallen is het zelfs voordeliger om nieuwe kozijnen aan te schaffen. Het vervangen van kozijnen brengt dan ook veel voordelen met zich mee. Bij Allbest Kozijnen bent u verzekerd van een hoge kwaliteit voor een goede prijs en bent u als ondernemer in goede en betrouwbare handen.

Lees meer

VvE’s

Het plaatsen van nieuwe kozijnen brengt voor een VvE veel voordelen met zich mee. Zo kunt u de stookkosten verlagen en is er geen preventief of periodiek schilderwerk meer nodig. Allbest Kozijnen snapt dat het plaatsen van nieuwe kozijnen voor een VvE lastig kan zijn. Daarom begeleiden en helpen wij u hierbij van A tot Z. We bieden ondersteuning tijdens bewonersbijeenkomsten en kijken naar de individuele opties en planning.

Lees meer

Service, 100% tevreden klanten en duidelijkheid zijn onze uitgangspunten, zowel op de particuliere als zakelijke markt.

Ongeacht de grootte van het project, Allbest Kozijnen helpt u van A tot Z. Ook met het vinden en leveren de juiste montagespullen, zoals schroeven, purschuim en gereedschap helpen wij u graag. Dit alles doen we met service op maat, door gebruik te maken van topmerken, natuurlijk voor de laagste