+31 (0)85-0043288      info@allbest-kozijnen.nl

offerte
Offerte aanvragen

Zonwering in Venlo

Bent u voor uw woning in Venlo of omstreken op zoek naar zonwering? Dan bent u bij Allbest Kozijnen en Zonwering aan het juiste adres! Onze zonwering heeft veel voordelen, zowel in uiterlijk als in functionaliteit. Met ons ruime assortiment is er altijd een uitvoering die aan uw wensen voldoet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u hier graag meer over.

Zonwering

Energiebesparing met zonwering in Venlo

Zowel in de winter als in de zomer is zonwering een fijne toevoeging aan uw huis. In de zomer houdt de zonwering van Allbest Kozijnen logischerwijs de warmte buiten. Hierdoor hoeft u de airconditioning minder te gebruiken waardoor u energie bespaart. Ook in de winter biedt onze zonwering een isolerend effect. Zo wordt de warmte in huis beter binnen gehouden waardoor er minder gestookt hoeft te worden. Zonwering biedt dus niet alleen comfort, maar zorgt er ook voor dat u bespaart op uw energiekosten. Hiermee kunt u het energielabel van uw huis verbeteren en daarmee de verkoopwaarde verhogen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Allbest Kozijnen weten we dat ieder huis anders is en daarom past bij niet bij ieder huis dezelfde zonwering. Wij hebben voor iedere woning de juiste zonwering in huis. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren, modellen en uitvoeringen. Wij zetten de verschillende mogelijkheden graag voor u op een rij:

Screens

Onze screens, ook wel vlakhangende zonwering genoemd, zijn in eerste instantie ontworpen voor zakelijke projecten. Denk hierbij aan kantoorpanden, scholen en ziekenhuizen. Door de relatief lage prijs en hoge effectiviteit zijn de screens ook bij particulieren erg populair!Naast de gewone screens hebben wij ook windvaste screens, erkerscreens en ritsscreens. Onze screens worden vervaardigd uit glasvezels en hebben ongeëvenaarde eigenschappen. Dit houdt in dat warmte en zonlicht tot 88% gereflecteerd worden maar het zicht naar buiten wel behouden wordt.

Knikarmschermen

Bent u op zoek naar zonwering voor boven uw terras? Onze knikarmschermen, ook wel terrasschermen, zijn hier uitermate geschikt voor. Door de sterke constructie is het mogelijk om zelfs de grotere terrassen van schaduw te voorzien. Wij bieden knikarmschermen aan in vele verschillende vormen, kleuren en uitvoeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld open systemen waarbij het doek niet beschermd is, half open systemen waarbij alleen de bovenkant van het doek beschermd is en gesloten cassette systemen waarbij het gehele doek beschermd is in gesloten toestand.

Uitvalschermen

Heeft u een appartement of heeft u een balkon aan uw woning? Dan kunt u het beste kiezen voor een uitvalscherm. Dit is het meest eenvoudige systeem, wat met 2 zijarmen aan de muur wordt vastgemaakt. Het scherm valt door het eigen gewicht eenvoudig naar beneden, waardoor het zonlicht en de warmte buiten blijven. Dit scherm is te bedienen door middel van een ouderwetse bandopwinder. Tegenwoordig kunt u dit soort schermen uiteraard ook met een draaistang bedienen of kiezen voor een elektrische bediening. Het uitvalscherm is een uiterst effectieve zonwering dat ervoor zorgt dat de zon al geweerd wordt voordat het glas bereikt wordt. Dit soort zonwering wordt vooral gebruikt op plekken waarbij vrije doorloop onder het luifel niet nodig is, zoals een balkon. 

Markisoletten

Markisoletten zijn een veelgebruikt type uitvalscherm die vooral bij lange, smalle ramen van huizen uit de jaren ‘30 voorkomen. Ook bij kantoorgebouwen en appartementencomplexen komt dit type veel voor. Bij de markisolet zakt het doek in eerste instantie recht naar beneden. Hierna valt het onderste deel uit zoals bij een normaal uitvalscherm. Op deze manier wordt de hoek waarin het zonlicht naar binnen komt verkleind, waardoor er minder zon en warmte naar binnen komt. Het frame van de markisoletten is roestvrij doordat het gemaakt wordt van aluminium. De kleur hiervan kan indien gewenst afgestemd worden op de kleur van het kozijn. Voor de bediening van de zonwering kunt u kiezen uit een handbediening die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, of een elektrische bediening. Wij informeren u graag over de voordelen en verschillen, neem gerust contact met ons op.

Zonwering in Venlo door Allbest Kozijnen en Zonwering

Bent u voor uw woning in Venlo of omstreken op zoek naar passende zonwering, maar weet u niet wat voor uw woning de beste optie is? Aarzel niet en neem contact met ons op! Onze specialisten staan voor u klaar en geven u graag vrijblijvend advies en informeren u over de mogelijkheden.

Contact

Onze klantenservice is tijdens openingstijden bereikbaar per e-mail: info@allbest-kozijnen.nl

Neem contact met ons op